Scooter yüzünden kız sorunu yaşıyorum
Reklamlar
-
KTMADDICTED adlı üyeden alıntı
kari kiz tavlamak istiyosaniz chopper
rahat etmek istiyorsaniz scooter
butun ortaminiz erkek olsun istiyorsaniz racing
sehir ici fare gibi gezmek istiyorsaniz naked
eglenmek istiyorsaniz SUPERMOTO alin
Karı kız için gibi tabirleri hoş bulmasam da şöyle bişey yazmak geldi içimden.
Ne karı kız için, ne ortam için motor almayın bence. Kendinizi nasıl daha iyi hissedeceksiniz, sizin ihtiyaçlarınızı hangi karşılar ona göre alın. Ben mesela yakıta çok önem veriyorum motorda. Çook yakan bi arabam olduğu için today aldım, tipinide seviyorum. Birde ss makina hayranlığım var ama yeterli şöförlüğüm ve cesaretim olmadığı için 2.motorumda tercihi r125 den yana kullandım. Çok şükür istesem 600lük 1000lik makinayı alabilecek maddi gücüm var ama bana fazla olduğunu biliyorum şimdilik
Reklamlar
-
Olay motosiklet ile ilgili degil. Olay cinsiyet ile de ilgili degil. Olay kafalarının icindeki ile ilgili
raayzinkk owww diyen kizlar kadar erkekler de var.
Kendini motosiklet kullaniyor diye bir halt sanan insanlar çok.
Ne güzel iste , saçma insanları elemiş olursun .
-
maxi scooterım var, bi yolculuk için kızın birine yedek kask aldım, aynı kaskı 8 farklı kız taktı geçtiğimiz sezonda. hepsi de aşırı rahattı. monster vs olsa binip benimle uzun yol yapacaklarını sanmam
-
emiliosantos adlı üyeden alıntı
maxi scooterım var, bi yolculuk için kızın birine yedek kask aldım, aynı kaskı 8 farklı kız taktı geçtiğimiz sezonda. hepsi de aşırı rahattı. monster vs olsa binip benimle uzun yol yapacaklarını sanmam
bizede taktik ver 8 tane kız mı ben 1 yılda 8 fakrlı kız bile görmüyorum
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
bizede taktik ver 8 tane kız mı ben 1 yılda 8 fakrlı kız bile görmüyorum
Abi sen beni çok güldürüyosun ya :D bu devirde ciddiyete önem vermedikten sonra kız arkadaştan daha kolay bulabileceğin ne var allah aşkına sen de özgüven eksikliği var tanıyı koydum şu an )
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
-
emiliosantos adlı üyeden alıntı
Keramet yedek kaskta diyosun yani :D
-
KTMADDICTED adlı üyeden alıntı
kari kiz tavlamak istiyosaniz chopper
rahat etmek istiyorsaniz scooter
butun ortaminiz erkek olsun istiyorsaniz racing
sehir ici fare gibi gezmek istiyorsaniz naked
eglenmek istiyorsaniz SUPERMOTO alin
bende diyorum ki niye bukadar eğleniyorum motor sürerken. nedeni buymuş :D ama gerçekten eğlenceli supermoto sürmek.
-
Kardeşim sen scooter'i kız için mi kullanıyorsun yoksa kendin için mi önce bunu çözümle kendi kendine. Kız için biniyorsan, bırak o aleti. Zorla güzellik olmaz. Sen kendin için biniyorsan da sevmişsinki almışsın ya da belirli şartlar altında (ilk motor vs.)hoşlanmışlığın var ki almışsın. O zaman kızı hiç bağlamaz, TC'sini değiştirmemekle kalmasın, aynı kıtada bile yaşamasın seninle
Gel gelelim ben scooter kullanmağı sevmiyorum fakat scooter bile kullansam ve birisi gelip motoruma laf etse, motorumun attığı egzoz dumanı bile etmezsin derim ve muhattap bile olmam.
Sen o motoru bir şekilde kaybet, yokluğunu hisset. Sonra gel buraya REYSİNG, OW SHET! yap
-
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Kızların skutere burun kıvırdığını hiç görmedim. Bence soruna farklı bir açıdan bak. Skuter yüzünden kız sorunu değil, kız yüzünden skuter sorunu yaşıyor olabilirsin...
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Tabii ki. En çok Honda çekiyor. Namıssız caponlar çözmüşler işi, bilerek böyle yapıyolar, satsın diye.
(Gameshow'da road rash oyununun incelemesinde vardı böyle bi geyik. Sene ben deyim 1995, sen de 1996
) Bir dönemin efsanesiydi o dergi. Bilen kesinlikle liseli değildir
Gameshow dergisindeki ufacık bir espriydi bu, "abi bu garilari hep Honda sürüyor piyasaya" gibi bir nükte vardı oyun incelemesinde, not enough Serkan ve Macbeth vardı yazarlardan ..
-
arkadaşlar, aranızda racing motor sevmeyen var mı??
-seviyoruz dedik ya
(kızlar ile sınırlamayın, bu motor genel olarak sevilen bir motor. binenler hayvan olduğu zaman tabi çevre sakinleri kızabiliyorlar ama o kızan insanlar bile yakınında bir tane racing motor görsünler hemen gidip incelerler[ne güzel alet derler içlerinden ve bakarlar biraz])
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reyzink daha populer her daim...
-
Dişi apaçileri otomatik olarak eliyorsun işte ne güzel.
-
Demek beni hafife aldınız siz daha benim gibi delikanlı görmediniz Savaş mı istiyorsunuz KAMOOONNN :D
-
kızlar scooter sever diyenler olmuş. seviyorlar ama vespa. fiyat listesi için: http://www.vespa.com.tr/fiyat-listesi/
evi damı satıp, bir harley almak lazım. hatun işi yanında geliyor.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Üzme kendini arkada reyzik varken sukutere binmiş bunlar bak.
[IMG][/IMG]
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Keramet yedek kaskta diyosun yani :D
Acaba kask kaç beden
L mı Xl mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
freewill adlı üyeden alıntı
Geçtiğimiz yaz güzelçamlı taraflarına gezmeye gitmiştik arkadaşlarla. Diğer arkadaşımda r25 vardı. Kız eşinin ısrarı ile hiç istemeyerek de olsam motosikletleri değiştirdik dönüş yolunda. Sonuç, eşinin o Allah ın belası motoru satıp irfan ın kullandığı motordan alacaksın ya da bu motoru satıp bırakacaksın konusuna gelmiş. Sanki ben teklif etmişim gibi bir de arkadaş bana atar yaptı
bu da böyle bir anımdır
R25 hangi renkti?
-
Bu gün ışıkta beklerken yanıma r6 durdu tüm havam söndü ya :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Valla bu kızları her konuda olduğu gibi bu konudada anlamak zor.
Bi kızla tanışmıştım oda motora biniyor. Kendi kendime iyi yav tam benlik hatun filan diyorum. Benim motora çok tipsiz dedi. Farklı modeller gösteriyorum ama yok hiç birini beğenmiyor. Kız CG hastası. CGye biniyor. Basık cg çok tipliymiş ona göre.
Şimdi konuşmuyoruz.
Profilinde yazan motora mı tipsiz dedi?
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)