motora arabaya vs gelen sınıftaki kızlar için racing falan farketmez gösteriş ve maddiyat önemli. yoksa hızlı gitmiş yavaş gitmiş 4 silindiş tek silindirmiş falan hikaye. racing seviyo dediğin kızların yanına 1200gs ile git mesela bak bakalım racing motorlara dönüp bakıyolar mı
Kızlarla iki kelime etmekten aciz olanların Limuzin'i bile olsa fayda etmez.
İlginç bir sosyal deney konusu olabilir aslında bu... Naçizane de bir yorum yapmak isterim;
Bu dünyada şöyle bir kural var; canlılar yani hayvanlar ve insanlar eşlerini seçerken en güzeli, en sağlıklı ve en ideal olanını bulmaya kodlanmışlardır. Genelde seçimi dişiler yapar ama erkeğin de dikkat çekmek için yakışıklı olması, sağlıklı olması ve güçlü gözükmesi gerekir. Hayvanlar diğer dişilerin dikkatini çekmek için güçlü olduklarını belli etmek için ses çıkarırlar bağırırlar ve gerekirse birbirleriyle kavga bile ederler dişiler bu sesi duyup yapılan kavgadan galip çıkan güçlü erkekten etkilenir. İnsanlar ise pek tabii ki bunu bu şekilde yapmazlar. Bunun yerine çok ses çıkaran arabalara ve motosikletlere binerek dikkat çekerler ve tipleri de biraz yerinde ise biraz da tarz sahibi iseler zaten konu kapanmıştır. Dişilerin dikkatini artık çekmişlerdir aman ne kadar da güzel 👍🏻😁
Evet scooterlar ile bu konulara genellikle 1-0 geride başlıyorsunuz ama belli bir tarzınız ve özgüveniniz var ise ayrıca sosyal birisi iseniz ne SS ne de Scooter kız arkadaş yapmak için fark etmez. Ayrıca fark ediyorsa da o farklılığı size hissettiren ve konu eden birinden size zaten hayır gelmez. Boğaz'da oturup maxi'ye veya vespaya binen o kadar çok kişi tanıyorum ki böyle bir genelleme yapmak direk cahillikten veya basitlikten öteye geçemez.
zaten kız arkadası olan hemcınslerımın hepsının motoru var motorun yoksa kadın'da yok . avel ya ozguvenım yok , kadın adres sorsa adımı unuturum demıyor da boku motora atıyor . bıldıgımız ezık bı erkek tıpı
Arabaya tav olacak hanımlar binmesin benim arabamada motorumada.Durduranlarıda almıyorum.
Konu binilen araçtan ötürü karşı cinsle sizin bir şekilde iletişime geçmeniz... Kullandığınız motor vesilesiyle sizi fark edip daha sonra da sizin şahsınızdan etkilenmişse peki? Bu da olabilir genelleme yapıp aradaki bu iyi niyetli hanım hanımcık ablaları da kaçırmamak lazım 😂😂
İkinci buluşmaya ödünç bir motocross veya scooter ile gidip; dün motorumu değiştirdim dedikten sonraki durumlara da bakılabilir. Çok da eğlenceli olur. Sosyal deney işte sana.. Gerçeklerle yüzleşemeyecek olanlar yapmasınlar tabi. 👍🏻
bir borsacı abimiz twitterda yada instegramda anket açmış (ben kendim anketi görmedim kendisi twitterda yazmıştı) bayanlara sadece iki sormuş.
Nasıl bir erkek istersiniz yada tercihiniz ne olur diye
a)-Yakışıklı,genç,vücutlu,espirili gelir bakımında orta direk bir erkek
b)-Orta yaşlı,göbekli,esprili olmayan yakışıklı ve atletik bir fiziğe sahip olmayan ama zengin bir erkek mi
kadınların çoğu b yi işaretlemiş ,varın gerisini siz düşünün
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
Yapma gözünü seveyim daha dün çıplak motor aldım
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!
Geçmiş gün sevgili bir çift motorumu süzüyorlardı. İkiside beğenmişlerdi.
Motorum 200ns lakin, naked sevenlerde varmış
Tek derdimiz bu olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)