Scooter yüzünden kız sorunu yaşıyorum
Reklamlar
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Valla bu kızları her konuda olduğu gibi bu konudada anlamak zor.
Bi kızla tanışmıştım oda motora biniyor. Kendi kendime iyi yav tam benlik hatun filan diyorum. Benim motora çok tipsiz dedi. Farklı modeller gösteriyorum ama yok hiç birini beğenmiyor. Kız CG hastası. CGye biniyor. Basık cg çok tipliymiş ona göre.
Şimdi konuşmuyoruz.
iyi olmuş abi, cg seven kızdan uzak durun...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
-
Valla bu kızları her konuda olduğu gibi bu konudada anlamak zor.
Bi kızla tanışmıştım oda motora biniyor. Kendi kendime iyi yav tam benlik hatun filan diyorum. Benim motora çok tipsiz dedi. Farklı modeller gösteriyorum ama yok hiç birini beğenmiyor. Kız CG hastası. CGye biniyor. Basık cg çok tipliymiş ona göre.
Şimdi konuşmuyoruz.
sad story
-
-
Sen de scooter kullanan kızlara pas verme, racingci kızlara artçı ol. Kısasa kısas. Şaka bir yana motosiklete sevdalı kızlar manyak olur, onlardan uzak dur.
-
Şimdi konuşmuyoruz.
My life be like
-
85 model, manyetolu puch'un arkasına kız atardık. Sende haklısın be genç hayıflanmakta...
-
Geçtiğimiz yaz güzelçamlı taraflarına gezmeye gitmiştik arkadaşlarla. Diğer arkadaşımda r25 vardı. Kız eşinin ısrarı ile hiç istemeyerek de olsam motosikletleri değiştirdik dönüş yolunda. Sonuç, eşinin o Allah ın belası motoru satıp irfan ın kullandığı motordan alacaksın ya da bu motoru satıp bırakacaksın konusuna gelmiş. Sanki ben teklif etmişim gibi bir de arkadaş bana atar yaptı bu da böyle bir anımdır
-
KTMADDICTED adlı üyeden alıntı
ne guzel iste varoshlari kezbanlari eliyosun otomatik olarak
Tespitin dibi
-
-
Bunun kızı erkeği yok ki. Scooterden ziyade racing tabiki herkesin daha fazla ilgisini ve dikkatini çeker.
-
hevesini kırmak istemiyim ama gerçekten yok öyle bir dünya, evet kızlar parayı seviyor ama özellikle racing motoru falan değil, sadece parayı, kız için sürüceksen harley falan daha işe yarar diğerlerine nispeten
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
hevesini kırmak istemiyim ama gerçekten yok öyle bir dünya, evet kızlar parayı seviyor ama özellikle racing motoru falan değil, sadece parayı, kız için sürüceksen harley falan daha işe yarar diğerlerine nispeten
kızlar parayı ve gücü sever,fakat onları suçlayamam.Biz de iri meme seviyoruz,bunlar hep evrimsel süreçlerle ilgili.
-
evet doğruya bunun kızı erkeği yok, scooter süren biriyle bende motorcu diye takılmam
bugün fazla açık sözlüyüz, allah utandırmasın :/
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
bugün fazla açık sözlüyüz, allah utandırmasın :/
benim fazla vaktim kalmadı,o bakımdan.. administrator yakında görevini yapacak :(
-
Valla sizler çok seviyorsunuz diye hep racing demişsiniz ama sanki gerçek öyle değil gibi. Bakınız şu bebe şöyle bir video yapmış:
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Biride 5 demedi. Hatta cılız ve bisiklet diyende oldu. Hatayı başta enduroya binerek yapmışım :D
-
kari kiz tavlamak istiyosaniz chopper
rahat etmek istiyorsaniz scooter
butun ortaminiz erkek olsun istiyorsaniz racing
sehir ici fare gibi gezmek istiyorsaniz naked
eglenmek istiyorsaniz SUPERMOTO alin
-
o iş biraz da sende bitiyor be scooter a poh atma bence
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)