Daha öncede kış mevsiminde hava güzel olunca böyle bi konu açmıştım klasiğim olacak.
Pazar sabahı erken uyanma hevesim hiç olmuyo kış ayların, yine uyandığımda saat 14.00 civarlarıydı gözümü açar açmaz güneş dikkatimi çekti. Telefonu alıp bi baktım ki hava 20c hemen hazırlanıp kahvaltı bile yapmadan motora koştum.
Isınırkende 2 foto çektim ( 1 aydır çalıştırmamıştım bile malum ameliyat, öncesinde todayla kaza falan ) ve sürdüm kemer virajlarına
İlk molamı beydağlarında verdim. 70 km sonra.
Burada da durup bi puro içtim bayılıyorum sulu manzaralara.
Ardından kıramayacağım bi arkaşımın davetiyle saat 17.30 civarlarında geri döndüm. Burası Antalya'nın yeni limanı. Can-am kullanan bi abiyle denk geldik burada çok iyiydi
Gece saat 04.00 eve gelebildim ve hemen yazmaya başladım.
Böyle havayı fırsat bilen onlarca motor grubu yüzlerce motorcuyla karşılaştık ve selamlaştık.
Antalya beni çok şaşırtır vaziyette yolda denk geldiğim herkes ( karşı şerit dahil ) korna çalıp, selam vererek geçiyo. Çalmayanlarada ben çalıyorum ve %100 oranla geri dönüş oluyo. Böyle durumlar beni çok mutlu ediyo nedendir bilinmez.
Can-am'lı abiye denk gelmeden önce tam kemer çıkışında önce pcx'li bi grupla karşılaştım ama onlar geri döndüler yalnız kaldım derken racingci bi grup denk geldi. Sağolsunlar selam verdiler, takıldım peşlerine. Benim r125e birazcık darıldım hafif rampada 120 ye çıkarken canı çıktı ama o grupda ben geride kaldıkça yavaşlayıp beklediler ve 40 km kadar beraber sürdük çook çoook iyilerdi hele bi repsol 1000rr vardı ki ona bakıcam derken yoldan çıkıyodum
Velhasıl kelam 3 saatlik bu aktivite yine beni çok etkiledi ve topic açtırdı gecenin 04.30unda sabah 7.30a alarm kurulu işe gidicez ama sıkıntı değil sanırım, yani inşallah. Aslında sıkıntı :D neyse vaktini ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim. Konuyu gereksiz bulan arkadaşlarımada saygılar evet gereksiz olabilir doğrudur lakin ben böyle sohbetleri yazmayıda okumayıda çok seviyorum. Umarım benim gibi paylaşım yapanlar olur.
Sağlıcakla kalın