Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Teknoloji ve Otomotiv Alanında Gümrük Vergisi Kaldırıldı

Motovento
    REKLAM ALANI
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Devlet baba vatandaşın cebinden daha az çıkacak uygulama yapmaz. Zenginlerden biri yine ihya olacak herhalde.
    Bu arada, madem bu yasayla ithalatçılar ürünleri daha ucuza ithal edecek, bu maliyet düşüşü fiyatlara yansıyacak mı? Pek sanmıyorum açıkçası.
    Shrieker bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mustick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R
    Yerli üreticiyi korumak için motosiklete ilave gümrük vergisi getirmemişler miydi? Teknoloji ve otomotiv alanında kaldırılan gümrük vergisi kimi korumak için yapılmış acaba?

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amazon vergi vs için ayrıca sizden ücret alır o da yaklaşık %18-20'dir. Amerikadan geliyorsa %20+shipping Avrupa'dan geliyorsa %18+shipping eklenir. 1050Ti Türkiye satışı 220USD+kdv falan. Yani çok ucuza mal etmiyorsunuz. Bilgisayar ürünleri çok hesaplı olmuyor.
    Bak vatanda daha ucuz bile http://www.vatanbilgisayar.com/asus-...ran-karti.html 845TL kdv dahil.
    Sağ olasın abi,ben 500-600 liraya falan getirtebilirsem karlı olur diye düşünmüştüm.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Birde şu pttdeki insanların tavrı değişse güzel olacak. Çok alışveriş yapıyorum diye pttden almaya gidiyorum. Sanki borç para isteme gitmişim gibi 11.30da öğle tatiline çıkarlar. Off ne çok şey alıyorsun çok zor oluyor bize tavırları vs insana la havle çektiriyor.Şu sıralar birde artık ptt bu tarz gönderileri almayacak demeye başladılar.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    zengini daha da zengin etmek için yapılmış bi indirim olmuş bu elektronik parça ticareti yapan yaşadı

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu durum aslinda kanundan once de yururlukte olmasa da yuruyordu. Ben 2 senedir elektronik, plastik, delrin, civata vb tum ihtiyaclarimda yurtidisindan getirdigim urunler icin vergi odemedim.

Taner YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sırasıyla: Hyo GT250R, YAMAHA R1, HONDA 1000 RR,
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence hiç heveslenmeyin bu olay ithalatçı firmalar içindir.Fiyatlar ucuzlayacak diye de sevinmeyin firmalar aradaki farkı fark ettirmeden cep eder.
    Beyaz eşyada KDV'yi %8'e indirmiştir devlet ama etiketlerde indirimi görmemiştik.
    Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)