Eski albümleri bi çıkarayım. Bulursam 2004de mobylette enduro vardı boyamadan önce fotoğrafını çekmiştim. Belgesellerde gördüğüm öncesi / sonrası yapmak için.
Ben daha taze motorcuyum ve 8 ay önce aldığım ilk motorla devam ediyorum bu serüvene.
Ama yaklaşık 9-10 sene önce ben 12-13 yaşlarımdayken ilk kez gerçek anlamda bir motosiklet gördüğüm ve bu tarz motorların alınabildiğini farkettiğim anın (zehri aldığım an) fotoğraflarını bulmuştum kendi motorumu aldıktan sonra.
Ayrıntılı hikayesi için başlık bile açmıştım
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ni-buldum.html
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
Maalesef zamanında B sınıfı ehliyet ile beraber motosiklet ehliyeti almama izin verilmediği için (Aile yönetimi ) ehliyetim yeni A2. Gerçi eski A2 bile olsa böyle bir motoru sürebilmek için ciddi tecrübe gerekirdi.
Ha bu motoru tecrübe kazandıktan sonra babamın arkadaşından almak isterdim Çok da güzel olurdu. Ama kendisi bu canavarı satıp Inazuma aldı ve sakin sakin gezmeye devam ediyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim Umarım hepimiz kazasız, belasız ve keyifle motosiklet süreriz.
1997 de planet vardı. Sıfır almıştık şimdiki motorlara göre çok yakıyordu 5 yıl kullandım ilk motorumdu. Java da amcamın vardı ikisinide epey kullandık bir gün bile üzmedi.daha sonra scoder tarzı kullandım, mobilet kullandım. şimdi touring kullanıyorum kuba pars. Genel olarak beni yolda koyan motorum olmadı. En az her motoru 50000 km kullandım. Son motorum 23 bin oldu 1.5 yıl oldu.
Ya bende içinden çıkamadığım şöyle bi durum var, lise dönemlerinde başladım motosiklet kullanmaya. 2007 de aldım sanırım kendime ait ilk motorumu, oda 2005 bi beatti. Ardından 2008de 2008 model bitane daha aldım, sattım yine 2008de 2008 model yukarıda fotoğrafı olanı aldım. Arada 2 tane hussar bindim, 4-5 tane runner'a bindim, dylana bindim, bws'e bindim. Neler neler geldi geçti hiç vitesli motor kullanmamıştım. Uzunca bi süre motordan uzak kaldım 8 ay kadar önce bi today aldım turlarım diyip ardından dedim bide vitesli deneyeyim r125 aldım. Hala böyle kendimi motor kullanmamış gibi hissediyorum. Sanırım R125 in acemiliğinden kaynaklı
Bu aralar bide 650 F ilanlarına bakıp duruyorum hayrolsun baktım mı alıyom dayanamıyom. Her motora binişimden sıfırdan başlıyo heyecanı var üzerimde
eski motorlarımın fotoğraflarını buldukça paylaşıcam burada
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
İlk ve tek.
Daha yeri dolmadı
[IMG][/IMG]
Hemen ekipmansızlıktan vurmayın hatamızı biliyor ve kabul ediyoruz.. Marmaris'te denize giderken çekilmiş bir fotoğraftır.
Birlikte yaptığımız uzun soluklu tek geziyi de burada sizlerle paylaşmıştım. Merak edenler için linkini buraya bırakayım.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...irim-dedi.html
(eski mesajıma ekleyemedim süre dolduğu için)
İlk 4 silindirli motorum,daha sonra vazgeçemedim 4 silindirden zaten.
beyaz melek fazer-8'im
Şehiriçi için a noktasından b noktasına gidiş için en iyi alternatif ;)
Racing'e hevesim yoktu bunu alana kadar,sen neymişsin be R1
(bu motor geçen ay satıldı.)
ve sürprizli son;)
İlk motorum Honda Today’in fotografini bulamadim..
İlk vitesli motorum tri-color cbr 125.Ciktigi sene aldim 3 ay gelmesini beklemistim
Ufak bir kaza yapip sattim bir kac sene ara verdikten sonra Yzf R125 ile tekrar motora geri dondum.
Cok severek kullandigim bir motordu 0 almamis olmama ve 4. Sahibi olmama ( 38.000 km de ) olmasina ragmen bir sonraki motorum R25 den cok daha keyifliydi.
4. Motorum R25, 5.000 KM kadar kullandim uzmedi beni.
Nikahi kiydigim son motorum, birdaha 600cc alacak olsam tercihim ayni olurdu.
Suan icin henuz 1000 Km yapabilmis olsam da beni uzmeyecegini dusunuyorum.
Motosiklet sürmeyi öğrendiğim motor;
Minsk 125 2t
D.dere sahil ?
Kimse honda titan kullanmamış sanırım
Pejo dan sonra ilk vitesli motorumdu. Köpek gibiydi bea
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)