Arkadaşlar hiçbir yerde 2018 model CBR 250R ile ilgili bir şey görmedim bilgisi olan var mı? sahibinden de bile 2017 model ilanlar var hep
Arkadaşlar hiçbir yerde 2018 model CBR 250R ile ilgili bir şey görmedim bilgisi olan var mı? sahibinden de bile 2017 model ilanlar var hep
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Evet Durdu. Yada Türkiyeye Gelmeyecek. Bende honda bayisinden böyle bir bilgi aldım. CBF150, CBR250 ve CBR600RR gelmeyecekmiş. CBR250 yerine CB250 gelecek
Allah Allah, bana niye gelecek dediler acaba. Tam kesin değil mi ki acep
250rr ı getiremezlerse honda dibi görür
Bu sene geçti artık.. euro4 uyumunu çözerlerse seneye getirirler belki de gelse de zaten çok uçuk bir fiyatı olur o motosikletin. Valla şöyle bakıyorumda cc yükselticem diye motoru satsam alabileceğim motor yok bir motor parası daha koymak lazım tekrar japon alabilmek için.
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
250rr gelse ne olacak 30 dan aşşağa gelmez bence cbr 150 kasasına 250 li lik tek silindiri koyar çakar bize
Kardeş mağara sogukmuydu
Ever doğru durdurdu CB250 gibi yuvarlak tek farlı hafif Clasic tarzda bir motor gelecek Hondanın sitesinde mevcut 2018 modelleri
CBR 250RA adıyla satılan ABS li model şeklinde gelmeye devam edeceğini söylemişti bana bayi ama burada yazılanların çoğuna bakacak olursak gelmeyecek.
Sıkmayın canınızı 2.elde size 18 bine satmaya hazır yüzlerce çakal var :D
Aynen, bende de CBR 250 var zaten. Normalde satmayı da düşünmüyordum en azından bir sene daha. Ama şu an acaba satıp güncel bir model mi alsam diye düşündüm. Sonra biraz daha düşününce param olmadığını hatırladım
aynen sadece piston silindir seti alıp yapabilirsiniz 300r
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)