egesl200 adlı üyeden alıntı
İstanbul, Esenyurt'ta sözde etrafı çevrili, üstü açık bir otoparklı, ama kesişen yollar dolayısıyla yol geçen hanı gibi bir sitede oturuyorum. Sırf bu yüzden taşınma raddesine geldim! İki motosikletim var, biri Mondial Scooter, diğeri Kuba SL200. Özellikle scooterımın başına gelmeyen kalmadı. Çalmaya bile kalktılar, ABUS kilidi kıramayınca, kontağa bıçak sokup gitmişler, hepsini kamera kayıtlarından buldum. Ama adamları bulamadım. Kontak sipariş edildi, serviste takıldı, motoru servise ite ite götürdüm, belim koptu. Geçenlerde SL200'ün sağ arka sinyali kırılmış, kameranın kör noktasında olduğu için nasıl oldu öğrenemedim! Yaptırtmak bir günüme mal oldu. Bugün de Scooterımın başına gittiğimde, bir şeref yoksununun hız göstergesinde sigara söndürmüş olduğunu fark ettim ve malesef yine kör nokta! Üç kez basmış izmariti bir de! Ya ben gerçekten bunlardan biriyle, ister kendi motorumun, ister başkasının motoru başında çok ama çok denk gelmek istiyorum ya! Böyle denk gelip kafasını, gözünü yarmak istiyorum... Hani üzerine çıkanından, elciği çevireninden bahsetmiyorum bile, yahu selede ayak izi bile gördüm ya! Delirmemek elde mi? Ne istiyorsunuz ulan motosikletten? Etrafı kapalı, demir yığını ve camlarla çevrili olmadığı için şamar oğlanına dönüyor motosikletler. Alarm var, her şey var. Ama bir türlü denk getiremiyorum! İçimi dökmek istedim forum, sizinde böyle deneyimleriniz olduysa paylaşınız isterseniz, biraz dertleşiriz