Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosikletinize zarar veren servet düşmanları

REKLAM ALANI
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burasi Turkiye baba. hayvanlarin azinlikla cogunluk olmak arasinda mucadele ettigi bir yer. Cumlendeki "ama kesişen yollar dolayısıyla yol geçen hanı gibi bir sitede" kisminda belli zaten motorun canina okunacagi.

Motoruna gozu gibi bakan adamin malesef ona gore de muamele etmesi gerekiyor. Kapali garaj, kilit, alarm, takip sistemi, ne varsa dayamanin disinda acik alanda gozunden ayirabilecegin durumda birakirsan her an her sey olur zaten. Olmama ihtimali yok.

Onu bulursam soyle yaparim, o kim bulursam falan bunlarin hic bir faydasi olmuyor malesef motora zarar geldikten sonra.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen guzel mantik,

Veya,4metrelik frigo kasada iş gorur genelde sogutma sistemi arizali veya hasarli kasalar hurdacilara duşuyor.yada 1.5luk 2ser adet sandviç panel alip 30*30 profille karkas yapip,zemine 2.50x1metre paslanmaz 2-3mm sac atip.baglanabilir.

Maliyet

30*30profil 150 boy 4 adet :100-120tl max.

Sandviç panel ön,arka,ust,yanlar 5 adet 200tl pazarlikla.

Zemin paslanmaz sac 2.50*1 metre 2mm 300-350tl fiyat artabilir,kesin fiyat almak lazim.pas.pahalidir.

8-10adet U bolt beya kilavuz geçme 30-40tl nalburda.

Max tavan fiyat 800~tl duruma gore 600-650 de olabilir.
    Frigo kasa almadığıma sonradan pişman oldum. Yazın ben atölyeme giremezken kasacının orda frigo kasaya baktım içi buz gibiydi.

Kamyon değil kamyonet kasası olacak ama. Bendeki İveco 35-9dan çıkma.

Kasanın bi güzelliğide kolay taşınabilmesi. Vinçle uğraşılmasa bile altına iki teker takılıp bi yerlere götürülebilir.
    İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
    Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.

Motosikleti
    ......
    Alıntı Ekarademir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Frigo kasa almadığıma sonradan pişman oldum. Yazın ben atölyeme giremezken kasacının orda frigo kasaya baktım içi buz gibiydi.

Kamyon değil kamyonet kasası olacak ama. Bendeki İveco 35-9dan çıkma.

Kasanın bi güzelliğide kolay taşınabilmesi. Vinçle uğraşılmasa bile altına iki teker takılıp bi yerlere götürülebilir.
    tavandan 4 adet Mapa takip,forkliftle bile tasinir.iveco daily uzun şasiye takilan frigolar 4.5 metre.onlar olsa daha iyi,ama hurdacidan alinca biraz bakim ister.zemine koyarkan altina takoz atip yerlestireceksin.teker takarsan illa bir yere kilitle sabitlemen lazim.malum yoksa atarabali iki kopil gelip çalar.

35Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere 1200
    Sorunun tek çözümü var, daha nezih bir şehre-ilçeye taşınıp mümkün olduğunca kültürlü insanların bulunduğu bir yerde yaşayacaksınız. İstanbul, Adana, Ankara gibi ne idüğü belirsiz bir ton insanın toplaştığı ve tamamen varoşluk akan şehirlerde bunların olması gayet normal.
    espresso bunu beğendi.

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Benimde arabalarım çizildi zaman zaman. İnsanın morali bozuluyo

Motosikleti
    honda wing go, kenbo 125cc cup
    Siz nerde yaşıyorsunuz? Bizim burada arabalar dışında(park ederken sürten yada vuran olursa oda çok nadir duydum koca ilçede) korkulacak bi tek hırsız var onuda akşam oldu mu motoru evin içinde asansöre girmeden önceki hole koyuyorum.
    ( Motoru çizen bi tek babam oldu oda kendi motorunu koyarken direksiyonu hep ters kitleyip benim motora sürtüyodu)

mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ha bir de motorun selesini anahtarla kazımışlardı. Biraz iz kaldı. Onu unutmuşum yazarken.

Adana işte -_-

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    Bizim bi komşu vardı kızı 17-18 yaşlarında elinde anahtarla yolda gördüğü tüm arabaları boydan boya çiziyordu anneside ses çıkarmıyor. Niye bişey söylemiyorsun dedik "bizim arabamız neden yok da bunlarda var" gibi bir cümle kurmuştu. O gün bugündür görüşmüyoruz onlarla.
    Böyle zarar verenlerin kolunu bacağını kıracaksın çoluk çocuk kadın erkek genç yaşlı ayrımı yapmadan, bazı konularda karşımdakinin kim olduğunu umursamam aklını alırım.

mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim bi komşu vardı kızı 17-18 yaşlarında elinde anahtarla yolda gördüğü tüm arabaları boydan boya çiziyordu anneside ses çıkarmıyor. Niye bişey söylemiyorsun dedik "bizim arabamız neden yok da bunlarda var" gibi bir cümle kurmuştu. O gün bugündür görüşmüyoruz onlarla.
    Böyle zarar verenlerin kolunu bacağını kıracaksın çoluk çocuk kadın erkek genç yaşlı ayrımı yapmadan, bazı konularda karşımdakinin kim olduğunu umursamam aklını alırım.
    Şahsen ben de motosikletime veya arabamıza zarar veren ve bunu bilerek yapan birini görürsem, çocuk da olsa elimden alamazlar galiba.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Geçmiş olsun.
    Esenyurt işte..

Akias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 Aquila 2016
    Sokakta evimin yanında duvarın dibindeki elektrik direğine zincirle bağlıyorum üstüne önde disk kilidi var bir de branda örtüyorum. Eylül 9 dan beri motoruma sahibim ve aynı tarihten beri aynı yere park ediyorum. Fazla geniş bir yol değil ancak çöp kamyonları ve arada bir geçen iski su tankerleri rahat geçer üstüne de 1-1.5 metre rahat boşluk kalıyor, Fark ettiğim kadarı ile 3 kere çarpmışlar hala nasıl böyle bir kötü sürebiliyorlar anlamadım ya da kasti yapılıyor. Ha güzel hoş ayaklık öteki tarafa duvara bakıyor. Her defasında yola en yakın olan bölgesine, Koruma demirine vurmuşlar brandayı aşındırmışlar brandada ufak bir yırtık var onun dışında motorda bir zarar yok. En son vuran toyota fark etmemiş motorun altına düşünce bana arka sol reflektör ünü hediye bırakmış oldu sağ olsun.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    benim motosiklet evin yanında tek arabalık kapalı araba park yerinde durdu 2 gün boyunca ve arka teker sökük şekildeydi. park yerinin kapısını kilitlememiştim ve çocuklar içeriyi oyun yerine çevirmişler ve motorun civata somunlarını yok etmişler ortalıktan.

arka dişlinin civataları da yoktu.

şu çocuklar delirtiyor insanı var ya.

esenyurtta inönü mahallesinde oldu olay, yanlış hatırlamıyorsam burada suriyelilerin çocuklarıydı.

Ben eve çıkarıyorum hergün salonda gözümün önünde duruyor. Yinede çelik kilidi takıyorum. Yoksa bir hırsıza denk gelecem öldürecem. Peşin peşin söylüyorum hırsız yakalarsam büyük ihtimal öldürürüm.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)