Zamlı Suzuki Motosiklet Fiyat Listesi
Zamlı Suzuki Motosiklet Fiyat Listesi
Eski fiyatları da olsaydı mukayese ederdik iyi olurdu..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
250'liklere pek bir şey gelmemiş sanırım GSX250 R zaten o civardaydı. Pek tutulmadı sanırım
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Bir yada iki sene önce 250 lik motorlar 20 bin olurmu diye konuşuyorduk,buyurun..... zevk almaya bakacaz.
Inazuma uretimden kalkti veya turkiyeye gelmeyecek sanirim.
Hayatımda hiç suziki kullanamadım hiç bilgimde yok ama içimde bir sempati var japon markaları arasında
sv 650a 2000tl zamlanmış...
GSX-S1000F olmadıktan sonra napayım ben o listeyi
Zaten ek gümrük vergisinin etkisi ve mevsimin kış olması sebebiyle zaten satış yapamıyorlar. Peki bu zam neden? Ne cesaret ?
Benim anladığım şu zaten satış yapamıyoruz en azından nisan / mayıs aylarında yapacağımız zamma karşı olacak protestoyu azaltalım diyorlar.
Şimdi zam yapmayıp nisan mayısta kallavi yapmaktansa ufak ufak 2 kere yaparlarsa sanırım daha az acıtıcı olur :( Asıl satış o aylarda başlıyor çünkü. Kullanıcı bakacak az bi zam var, alalım o zaman diyecek. Çok tepki de koymayacak...
Bunu suzuki için demedim, yanlış anlaşılmasın. Kışa daha yeni girerken zam yapan tüm markalara dedim. Bence amaç bu. Tek kallavi zam yerine 2 ayrı zam ...
GSX250R 25.000 Tl di galiba en azından r25 den ucuz : D
lan laaan burgman gelmeyecek mi :( bende az önce baktım ama liste de burgman yok yahu. Yalnız içlerinde en insaflı suzuki çıktı galiba. r25 almayı düşünen arkadaşlar direk gidip 250r ı alsınlar. Parça kalitesi olarak çok önde. eccük beygiri ve torku düşük ama yakıtı da düşük
Model yılı 2017 yazıyor? Yani 2018 modelleri için ayrı bir zam yapacaklar...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Alıcı sayısı çok az zaten. O kadar parayı 250 lik bir makineye vermek çok saçma. Japonlar fiyat politikasını gözden geçirmeli. Yoksa pazarda bu yıl tahminim %30 küçülme yaşıyacak. Çin motosiklet en az etkilenen olacak.
millet zam müptelası oldu.
zam gelmeyince nöbet geçiriyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)