20 bin TL civarı alınabilecek en mantıklı motosiklet önerileriniz
Reklamlar
-
Tarza karar verip temiz tenere veya mt7 kovalardım. Bodrum için tercihim kesinlikle tenere olurdu.
Reklamlar
-
İstanbul yolcusu kalmasın o zaman reis Kazasız belasız alıp dönersiniz İnşaAllah. Şimdiden hayırlı olsun bence çok iyi bir tercih yaptınız.
-
Herkese teşekkür ediyorum.Görüşleriniz fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için.
Motoru aldım evet(Dominar).300 km yol yaptık. Gelelim benim görüşlerime. Ufak tefek kıyaslamalar yapayım tnt25 ile ki halen garajımda o da duruyor.
Fiyatı uygun az km'de temiz bir motosiklet. Bindik ettik depoyu doldurduk, artçımla birlikte yola çıktık. Konforlu bir motosiklet arkadaşlar öyle fazla yormuyor.150-200 km civarı bir solukta gidebilirsiniz ama sonrasında hafif hafif ağrılar başlıyor. Performans olarak tnt25 arasında bir tık fark var. Abs çok güzel bir olaymış bu arada. Ha derseniz abi hakikaten değdi mi ,eh işte. Kredi çekeyim ödeyeyim beni biraz zora sokacak ama olsun diye bir düşünceniz varsa bence tek silindir 250cc muadillerine yönelebilirsiniz. Ama abs olsun daha dengeli olsun ben buna en az 3 sene binerim pişerim diyorsanız tabi ki alın. Ben buna 6 ay binerim sonra sıkıldım 600cc ye geçeceğim diyorsanız(ki bence çok yanlış bir düşünce...) yine gidin bir 250cc'den yürüyün derim.
Onun dışında benden bukadar Motorla ilgili sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplayabilirim. Ama sürüş ve diğer konularda abilerimiz daha iyi yönlendirebilir diye düşünüyorum.
Saygılarımla.
-
-
MrPopo adlı üyeden alıntı
Herkese teşekkür ediyorum.Görüşleriniz fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için.
Motoru aldım evet(Dominar).300 km yol yaptık. Gelelim benim görüşlerime. Ufak tefek kıyaslamalar yapayım tnt25 ile ki halen garajımda o da duruyor.
Fiyatı uygun az km'de temiz bir motosiklet. Bindik ettik depoyu doldurduk, artçımla birlikte yola çıktık. Konforlu bir motosiklet arkadaşlar öyle fazla yormuyor.150-200 km civarı bir solukta gidebilirsiniz ama sonrasında hafif hafif ağrılar başlıyor. Performans olarak tnt25 arasında bir tık fark var. Abs çok güzel bir olaymış bu arada. Ha derseniz abi hakikaten değdi mi ,eh işte. Kredi çekeyim ödeyeyim beni biraz zora sokacak ama olsun diye bir düşünceniz varsa bence tek silindir 250cc muadillerine yönelebilirsiniz. Ama abs olsun daha dengeli olsun ben buna en az 3 sene binerim pişerim diyorsanız tabi ki alın. Ben buna 6 ay binerim sonra sıkıldım 600cc ye geçeceğim diyorsanız(ki bence çok yanlış bir düşünce...) yine gidin bir 250cc'den yürüyün derim.
Onun dışında benden bukadar
Motorla ilgili sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplayabilirim. Ama sürüş ve diğer konularda abilerimiz daha iyi yönlendirebilir diye düşünüyorum.
Saygılarımla.
Hayırlı olsun hocam, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Darısı başıma hayırlısıyla yeni zam gelmeden alabilsek bari
-
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
[/COLOR]
burakrak adlı üyeden alıntı
Valla nk400 benim de çok hoşuma gidiyor yakında onunda fiyatı uçar ama sırf naked olduğundan elim gitmiyor. O'nun dışında gösterge paneli ve özellikleri olsun (motor sıcaklığı, ortalama yakıt) Sürüş modu(eco,sport) abs'si olsun lastik ebatları tasarımı özellikle siyah rengi dehşet görünüyor. Çok kalıplı motor çift silindir vs vs. çok avantajlı duruyor. Parça kalitesini bilemem tabiki ama alınabilir bence sadece biraz ağırmış sanırım
arkasında UMA var,sırf bu yüzden uzak durmakta fayda var
yazık güzel motor ama UMA sayesinde mundar olacak
-
nuwanda324 adlı üyeden alıntı
Az daha koy ybr al.
Geeçekten bi bitmediniz.
-
La aylar olmuş konu açılalı, bende tavsiye veriyorum..
Adam hayattamı o bile meçhul.
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-temiz-bmw-f-800s-661469854/detay
-
Bende 15 bin civarında alabileceğim bir motor arıyorum.önerileriniz benim için çok öenm aşıyor arkadaşlar. https://www.kamumanset.com/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)