Bir hafta once gelsen dominar var di artik yok
Bir hafta once gelsen dominar var di artik yok
Şahsen 400Nk alırdım. Gezmeyi seviyorsanız ise trk502 kovalarım enfes motor.
Tarzinizdan bahsetmemissiniz. Mesela ben 30 yasimda 8 senedir scooter suruyordum. 33umde naked vitesli motora bindigimde, daha evvel scooterla bir halt yasamadigimi ogrendigimin akabinde hayatimda ilk defa kemiklerimi kiran kazalara karistim o naked motorlarla.
Meger touring motormus aradigim.
20 bin lira az para degil, ve tarziniz burada harcayacaginiz para bir yana oradan ne yone gideceksiniz onemli.
Haklısınız belirtmedim. Benim için tarz önemli değil konfor önemli aslında. Arabaya binmeyi sevmiyorum. İşe gidip gelirken, günlük ulaşım için veya aklınıza gelebilecek herhangi ulaşım için motosiklet kullanıyorum. Bodrum'da ikamet ediyorum ve burada çok çok yağmur oluyor. Yani bu mevsimde bile rahatlıkla motora binilebiliyor.. Açık konuşayım touring deneyimim olmadı deneyimlemek istiyorum.
Touringler ise çok pahalı.Yukarıda da yazdım.2008-2009 model motosiklete 50-60 bin yapmış motosiklete 20 bin tl vermek bana mantıklı gelmiyor. Üstüne biraz daha koy TRK 502 al deseniz güvenemiyorum artık Benelli'ye. Anlayacağınız kafalar çok karışık..
[QUOTE=Sj's;4270934]Bir hafta once gelsen dominar var di artik yok
Benim mesleğim mimarlık. Estetik konusu artık tam bir mesleki deformasyon haline geldi. İnanın Dominar bana hiç estetik gelmiyor. Sırf bu yüzden eledim. Bundan iki sene önce Bajaj Boxer alıp garajımda custom bir hale getirdim. İnanın katır gibi motor. Bajaj'a güvenim tam fakat estetik dediğim gibi sıfır.
Zevklerimiz çok benzer. Takipteyim. Ne alırsanız aynısını almayı düşünüyorum şuan
Dominarı pek bilmiyorum da pulsar fena sağlam. ayıptır söylemesi perşembe günü güzel bir kaza yaptım. Ben dağıldım. Pulsar halen sağlam. Adamantiyum dan yaptılar ne yaptılar bilmiyorum. Fakat bir bajaj kullanıcısı olarak uyarayım. Beklediğin performansı bulamayabilir, yüksek süratlerde titremekten küçük abdestini tutamayabilirsin. Amaç marka kötülemek değil kullanıcı yorumudur.
Tüm markalar fiyatlarını açıklayınca ortalama bir motosiklet hesaplanır.
Fz6 veya Fazer 6 gibi motosikleti önermemin sebebi de bu aslında. Temizini bulmak mümkün. Kullanıcı kitlesi akıllı uslu adamlar oluyor.
2. veya 3. sahibinden soyu sopu belli temiz motor çok.
2 ay sonra Amerika'ya yerleşiyorum. Şimdiden orada bitane FZ1 buldum ilk sahibinden 2008 model daha 20.000km'de. Sahibi 57 yaşında bir amca.
Burada da bu tarz motorlar var.
ver gazı... ver çoşkuyu
temizincen CBR 600F de iyi olur sanki
tecrübenle kullanabilirim dersen;
Fazer 6
cbf 600
Tarzı 4 silindirli tourıng motorlardn alabilirsin.
Bendimde yas 30. Ayni durumdayim.
suzuki bandit lerin temizine denk gelirsen yapistir
cok guzel makineler ses olsun. Konfor olsun.
Bende arayislardayim.
Aslinda cb 750 k1 olcak varya ))
Cg al biz onunla oynarız 180 km hıza çıkartırız. ☺
bende cb500f honda var. Bi debriyaji biraz agir baska canimi skan bisey yok.yakit sehir ici 4.5. Sehir disi 100km hizlarsa 3.3yakit.abs var eger yagmur coksa ise yarar. Abs li ve abs siz motor fren testi var nette izleyip bakabilirsnz cok fark ediyr.bide servis agi markasi onemli o yuzden sekli ii diye cin motoru almayin bence.
Kolay gelsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)