En olmayacak zamanlar
Antalya insanı bi başka ya
Unutulmaz efsanemiz Erhan kardeşimiz
Dönem başında bende izmir trabzon arası uzun yol yapmıştım.Yalnız olmak bazen sıkıcı olsada baya zevkli bir yolculuk olmuştu.Yakın zamanlarda da havalar ve yollar müsait olursa trabzon-istanbul yolculuğu gerçekleştirmeyi düşünüyorum.Şimdiden yolunuz açık olsun (:
Yaklaşık 3 senedir her hafta yaz kış kar buz demeden ankara-kırıkkale yapıyorum okul dolayısıyla. Senin rotanın tam ortası ve en soğuk bölgelerinden biri. 70 km yol. Hava 0 derecenin altındaysa o yol o kadar soğuk gelmeye başlıyor ki. Sadece 1 saat sürmesine rağmen bazen titriyorum. Ekipman konusunda da emin ol termal içlikler, polarlar rüzgar kesiciler her şeyim tam kuryelik yaptığım için.
Tavsiyem Kesinlikle Ocak Şubat ayında böyle bir yola çıkma.
insan neden böyle fantezilere girer, ne gerek var,asfalt tırt,hava soğuk her gün toplam 10 km.işten eve git gel yaparken hayatı sorguluyorum.
Bence macera arama
İşe;
- Sabah servis ile gidiyorum ama akşam trafik yüzünden servis ile dön(em)iyorum.
- Sabah servis ile gidiyorum. Akşam farklı bir servis ile metroya geçip metro ile dönüyorum. Yarım saat ile bir saat arası karım var ama kalabalık metrodan bıktım.
- Sabah motor ile gidiyorum. Hazırlanmak ve yolda durup kahvaltılık almak koyuyor. Sonra Belkahve geçidini aşınca ruhunuza işleyen, kaskı buğu yaptıran o Kemalpaşa soğuğu. Orada aklıma sıçayım diyorum. Akşam dönerken arabalara nanik yaparak eve geliyorum.
- Sabah motordan dersimi aldım diyerek arabaya biniyorum. Sıcacık işe varıyorum. Tabi trafiğe takılmamak için her zaman ki saatte evden çıkıp olması gerekenden 1 saat önce varıyorum. Akşam trafiğe takılınca yanımdan geçen motorları ezesim geliyor. Sıçarım arabasına diyorum.
- Sonra yine servis ile gider metro ile dönerim diyorum ve bu döngü böyle sürüp gidiyor.
Bazen diyorum ki acaba bir Xmax 250 mi alsam. Bagaj magaj, rüzgar yok. ABS falan. Sonra diyorum al bir CBR 250. Az yakar çok kaçar. Şeytan kırmızı, kızlar sever. Sonra yine diyorum ki ulen Tenere'nin kredisini, vergisini ödemekten İzmirim Kart dolduracak paran yok otur oturduğun yerde. İşte böyle.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
uzun yola çıkarken pedli tayt giy kıçına. olmadı, hava ile şişen minderler var. ondan al. öbür türlü popon ve billurların taş olur taş. ikiye ayrılır terbiyesiz olayım.
İşte buna katılıyorum. Geçtiğimiz haziran ayında Iron Butt sürüşüne çıkmadan önce linkteki üründen alıp Rider Denim Samyeli pantolon altına giydim 10 numara, 5 yıldız. Sadece o sürüşte giydim 1 daha ellemedim ama hakkını fazla fazla verdi. Sadece ilk giydiğinde selede ezilip sen alışana kadar bir bayan nasıl ped takıyor onu anlıyorsun.
https://www.decathlon.com.tr/500-mtb...d_8381941.html
Birazdan uzun yoldan 1-2 foto atayım sizlere. Sizinde canınız yol çeksin. Çok özledim çok. Instagram= machairodon
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
bel fıtığı olursun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)