Sabah sabah Polis aracından trafikte taciz ve tehtid
Herkese Günaydın,
Sabah sabah moralimi bozdular sağ şeritte giderken üstelik viraj döndüğümüz esnada arkamda beliren gri ford connect sürekli çakar lamba yapıp dat daat korna çalıyor
Bende sivil polis aracına yol vereyim diye sol şeride geçmek istedim ki manevra yapacağım sırada sol aynamda beliren süraatle üzerime gelen beyaz skoda aracı farkettim ve sağ şeritte kaldım şerit değiştirmedim
Arkamdaki ahlaksız halen devam etmekte dat daaat diye kornaya basıp da motosikletin arka tekerinin dibine yanaşarak taciz etmeye
1. ben emniyet şeridinde değilim sağ şeritte gidiyorum
2. virajdayız düz yol da değil
3. Ona yol vereceğim diye canımı tehlikeye atamam bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var
Ben ona el işaretiyle solumdan hızla geçen skodayı gösterdim ve gri ford connect aracada dönüp yavaş gel işareti yaptım ve görmüyormusun adam ne kadar süraatle üzerime geliyor demek istedimse de o anlamazlıktan geldi ve skodanın peşi sıra ben sol şerite daha tam geçmemiştim ki adam üzerime doğru gazladı yanımdan geçti bende elimle yavaş yavaş manasında bir hareket yaptım o geçerken
O an ki sinirle arkasından da elimi havaya kaldırım "Allahım çattık ya" diye söylendim kendi içimde
Gri ford connect araçtan bir megafon sesi geldi
Tam olarak ne saçmaladığını anlayamasam da sanırım "Sağ tarafa geç ve bekle" "Ehliyetini alırım" "Duydun mu beni motorlu" gibi şeyler saçmaladı sanırım...
Şimdi bu adam sipariş usulü yalan beyanatla bana ceza kestirebilir mi? Memlekette bunun gibi kendini bilmez adamların akıl sağlığı kontrolü yapılmadan yetki ve makam/rütbe verilmesi yanlış kanaatindeyim
Ben keyfi olarak yol vermemezlik etmedim sonuçta sol şeritten hızla gelen beyaz skoda aracın önüne atamazdım kendimi
Kaldı ki ambulans ve itfaye dışındaki araçlara yol verme mecburiyetimiz var mı?
Göreve dahi gidiyor olsa ki esenler otogar istikametinde sebze meyve hali üzerindeki yola saptığına göre trafiğe girmeyi umursamıyor arkadaş
Toplamda 10sn. gecikme için bukadar atar neden yani (!)
https://i.hizliresim.com/m2jP91.jpg
Benden bu kadar arkadaşlar yorumları size bırakıyorum