Bir Zamcıkta Bajaj'dan ...
Reklamlar
-
Yinede bu fiyata alınabilecek en iyi motosiklet
uykuya dalmadan önce şu güzide parçayı dinlemenizi tavsiye ederim..
Reklamlar
-
ekrem abi dediydi zaten. şaşılacak bir durum yok.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
ekrem abi dediydi zaten. şaşılacak bir durum yok.
Hondadan hızlı davranmaları haricinde bende pek şaşırmadım.
-
Evet simdi 18 bine bagaj alinmaz diyenleri piste davet ediyorum
-
22 ye mt7 var 2014 model ABS bırak dominarı
gel vatandaş
hemide kımzımı..
-
He he satarlar 17 Liraya satılmayan motoru 21 e rahat satarlar..
-
@abecimotoru, danışmaya bekleniyorsunuz
-
Valla her şey zamlanıyor, bajaj zamlanmasa darılırdık :D Bu fiyata satar satamaz o ayrı konu, ama bu zam bekleniyordu zaten.
-
Piyasa ...kle kalmiyor icinde gezdiriyor vatandasin
-
Birkaç ay önce yaptıkları zamın üstüne yüzde 20 zam daha yapmışlar. Zam geleceği belliydi ama bu kadar fazla beklemiyordum.
Bu arada bajajın kendi sitesinde zam gözükmüyor. Siz bu haberi nereden aldınız?
-
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Birkaç ay önce yaptıkları zamın üstüne yüzde 20 zam daha yapmışlar. Zam geleceği belliydi ama bu kadar fazla beklemiyordum.
Bu arada bajajın kendi sitesinde zam gözükmüyor. Siz bu haberi nereden aldınız?
Bajajın kendi sitesinden alındı görüntü
-
o kadar parayı çıkan az daha çıkar herhalde alıcak olan düşünsün
-
0 fiyatlara bakınca iyi ama ikinci el japon bin basar 15 bine motor alcan bir de kronik sorun ,bu kadar istiyonuz servislerinide elden geçirmeleri lazım.
-
Ben 1 haftadrı kontrol ediyorum dün akşam gördüm normalher fırsatı iyi değerlendiren müşterisinrede hiç bir şekilde mağduğriyet yaşatmayan (srvis yedek parça vb) bajaj firması zammıda tadında yapmış yani japon markalar bu kadar uçmuşken...
Örnek vermek gerekirse bugün bir Yamaha ybr125 13.250 TL olmuş. Adam bunu alacğına 1000 TL daha verir pulsar200ns alır hem abs var hemde gidiş tamam japon kalitesi yok ama artık buna bakan çok nadir insan var piyasa 90'lardaki terör kavgalarına döndü bütün firmalar tek güç olup üzerimize geliyorlar ve biz bunlarla savaşırken canımızda yanıyor
-
serconline adlı üyeden alıntı
Ben 1 haftadrı kontrol ediyorum dün akşam gördüm normalher fırsatı iyi değerlendiren müşterisinrede hiç bir şekilde mağduğriyet yaşatmayan (srvis yedek parça vb) bajaj firması zammıda tadında yapmış yani japon markalar bu kadar uçmuşken...
Örnek vermek gerekirse bugün bir Yamaha ybr125 13.250 TL olmuş. Adam bunu alacğına 1000 TL daha verir pulsar200ns alır hem abs var hemde gidiş tamam japon kalitesi yok ama artık buna bakan çok nadir insan var piyasa 90'lardaki terör kavgalarına döndü bütün firmalar tek güç olup üzerimize geliyorlar ve biz bunlarla savaşırken canımızda yanıyor
yav he he.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
hokahey adlı üyeden alıntı
@abecimotoru, danışmaya bekleniyorsunuz
Valla dostum, ekrem abileri mesajı vermişti aslında :D
bomba patladı şimdi ortalarda yok gördüğün gibi. adamlar kurumsal olmaya başlıyo yavaş yavaş.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
22 ye mt7 var 2014 model ABS bırak dominarı
gel vatandaş
hemide kımzımı..
İlan varmı zümer?
İlanı buldum.
Burda 22 ilanda 23 forumdan gelene 21 demişsin.
İstanbul'dan gelsek kaç olur?
Ciddi alıcıyım bak.
-
Zammı onlarmı yapıyor yoksa devletmi önce bunu bi idrak etmeniz gerek. %37 nin üzerine %20 ve hic durmadan çıkan kur'larıda eklerseniz sonuc kaçınılmaz. Bu adamlarda ekmek yiyor, yüzlerce insan çalısıyor bu sektörde. Üç o kazanacak, üç de bayisi kazanacak. 17.900 iken bajaj a demediğini bırakmayan arkadaşlar şimdi yana yana o fiyatları arıyacaklar.
-
Honda'dan hala ses yok sağlam kitleyecek anlaşılan
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
Heheh satarlar diyenler, hala malum oy kullanıcıları. Sistemi eleştirmek yerine hala hehheheh diye gezdikleri için 200 cc motor 14450tl. Komple reset gelsin artık şu ülkeye
-
serconline adlı üyeden alıntı
biraz okuduğunuz baktığınız şeye iyi bakın ybr 125 13.250 değil 9.900 TL 13.250 olan ys 125
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)