Şikayet et kesinlikle vazgeçme.. Hakkını arayan adaletin peşinden gitmeyenler yüzünden bu hale geldi bu ülke
Şikayet et kesinlikle vazgeçme.. Hakkını arayan adaletin peşinden gitmeyenler yüzünden bu hale geldi bu ülke
Teşekkürler herkeze daha görüntülere ulaşmadık ama mobese dahıl 3 farklu kamera olay yerını görüyor
Daha motorum yeni fakat 1 yıl 5 bın km tecrubem var
muhtemelen sana yumruk atarken kaskın o adamın elini incittiği için güzel bir ceza alırsın.
dostum olacakları söyleyeyim arkadaşların yazdığı gibi herkes şikayetini geri alman için seferber olacak ama gözünü seveyim şikayetini geri alma. 1 yıldan 3 yıla kadar ceza ile yargılanır yanılmıyorsam 1000 güne kadar olan cezalar para cezasına çevriliyor. dava süresi biraz meşakatli olabilir ama ceza dahi almasa o git geller ne ceza alırım korkusu o totoşa yetecekte artacak. şikayetini geri alırsan yine aynı şeyleri başka birine yapacak.
bu arada en önemlisi görüntüleri sosyal medyada paylaş. sosyal medyanın mahkemelere etkisini bilmeyen yok. eğer toplum tepki göstermezse iş uzar veya bunu sana yapan mahluk ceza almaz ama toplum tepki gösterirse suçuna göre ciddi ceza alır.
Herkeze tekrar selamlar polıse gıttım geçici darp raporu duzenlenmıs onu baş hekımden ıstedı almamı ıfade verdım tomografı vs derken burnumun kırılma derecesınde catladıgını bu yuzden odem olustugunu ve nefes alamamanın buna baglı odugunu söyledi raporlar tutuldu kameraları baktım açıları olayı fazla net görüyor ama polıs gelmeden eskı kayıtlatı ızletmeyeceklerını soyledılet ama acılar net
Arkadaşlar yeterince söylemişler, Acımayın şikayetinizi geri çekmeyin. Kendisini acıtmaya çalışabilir eşim ve çocuklarım var diyebilir ama hiç bir şey size yaptığını haklı kılmaz. Madem eşi ve çocukları var sineye çekseydi efendim ailesi yanındayken davranmasa imiş öyle. Bu şahıs size zarar vermiş kırılma noktasına gelmesi ve ödem oluşması hafif bir şey değil. Geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)