Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu adam ne ceza alır

REKLAM ALANI
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şikayet et kesinlikle vazgeçme.. Hakkını arayan adaletin peşinden gitmeyenler yüzünden bu hale geldi bu ülke

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Teşekkürler herkeze daha görüntülere ulaşmadık ama mobese dahıl 3 farklu kamera olay yerını görüyor

Daha motorum yeni fakat 1 yıl 5 bın km tecrubem var

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    muhtemelen sana yumruk atarken kaskın o adamın elini incittiği için güzel bir ceza alırsın.

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı EUOGLU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gun motosikletım ıle okula giderken arkama bır arac takıldı kırmızı bır aurıs önündede bır arac sollanacak veya hız yapılacak bır yol deıl. Aurıs neredeyse plakama degecek kadar yakın takıp edıyor onumdekı aracıda gecemıyorum yol sebebıyle yavasladım saga yanaştım yol verdım gecmedı adam neyse dedım onumdekı araç sola sınyal verdı bende zaten o yone gıdecektım okulumun yonu arkamdakı arac selektor ve kornaya basmaya basladı tam donerken basılı tuttu bende ne var dıye elımı kaldırım adam durdu ve bana dogru gelıyorfı bende durdum adam iyice geldı ve sen en el kol yapıyorsu. ******* çocuğu dedı kaskımın vızorunden yumruk attı esı ve çocukları çıktı arabadan bende o ara direniyorum darbelere esı tuttu adamı cektı bende plakayı aldım gıttım okula darp raporu aldım elımde kamera goruntulerı 3 adet sahıt ve darp raporu var ve 18 yas altıyım (A1) yarın cocuk subeye gıdıcem nedır bu arkadasın cezası?

Plaka:37 BB 244
    kardeşim çok geçmiş olsun mutlaka şikayetçi ol detaylarıda buraya tekrar yaz böyle o... çocukları giderek artıyor.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    dostum olacakları söyleyeyim arkadaşların yazdığı gibi herkes şikayetini geri alman için seferber olacak ama gözünü seveyim şikayetini geri alma. 1 yıldan 3 yıla kadar ceza ile yargılanır yanılmıyorsam 1000 güne kadar olan cezalar para cezasına çevriliyor. dava süresi biraz meşakatli olabilir ama ceza dahi almasa o git geller ne ceza alırım korkusu o totoşa yetecekte artacak. şikayetini geri alırsan yine aynı şeyleri başka birine yapacak.

bu arada en önemlisi görüntüleri sosyal medyada paylaş. sosyal medyanın mahkemelere etkisini bilmeyen yok. eğer toplum tepki göstermezse iş uzar veya bunu sana yapan mahluk ceza almaz ama toplum tepki gösterirse suçuna göre ciddi ceza alır.
    Akias bunu beğendi.

EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Herkeze tekrar selamlar polıse gıttım geçici darp raporu duzenlenmıs onu baş hekımden ıstedı almamı ıfade verdım tomografı vs derken burnumun kırılma derecesınde catladıgını bu yuzden odem olustugunu ve nefes alamamanın buna baglı odugunu söyledi raporlar tutuldu kameraları baktım açıları olayı fazla net görüyor ama polıs gelmeden eskı kayıtlatı ızletmeyeceklerını soyledılet ama acılar net

Akias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 Aquila 2016
    Arkadaşlar yeterince söylemişler, Acımayın şikayetinizi geri çekmeyin. Kendisini acıtmaya çalışabilir eşim ve çocuklarım var diyebilir ama hiç bir şey size yaptığını haklı kılmaz. Madem eşi ve çocukları var sineye çekseydi efendim ailesi yanındayken davranmasa imiş öyle. Bu şahıs size zarar vermiş kırılma noktasına gelmesi ve ödem oluşması hafif bir şey değil. Geçmiş olsun.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)