Hayatınızda duymadığınız bir servis sorunu daha (bajaj)
-
dogan70 adlı üyeden alıntı
Ben bakımın dışında her 2000 km de bir yağ değiştiriyordum ve sürekli tepki alıyordum gereksiz diye.Ama işte alternatifim yoktu o yüzden mecbur gibi bişeydim.
Kardeşim sen yapmaman gerekenleri bile yapmışsın fazlasıyla... ;) Sabır ve efendiliginden ödün vermemişsin iyide yapmışsın... Bu camiada maalesef garip garip ustalar var. Bu adamlardan ilk tereddüt ettiğin an uzaklasin kardeşim...
Kudretsiz beyinler, zayıf gözler gerçeği kolayca göremezler. M.KEMAL ATATÜRK.
Reklamlar
-
"Abim bu motorlar gemiyle geliyor o yüzden deposunun içinde kum oluyor bende motoruna 20 liralık benzin alıp depoyu temizledim dedi ödeşmiş olduk dedi."'den sonrasını okumadım.
Şaka bir yana, maşallah peygamber sabrı varmış sizde. Gemiyle geliyor da, denizin dibinde sürerek mi getiriyorlar bu motoru, kum ne gezer ? Diğer olaylar da ayrı bir safsata. Böyle olaylar yüzünden insan kendi motorunun ustası oluyor yavaş yavaş. Bu tarz şeyleri kendiniz giderme adımlarına başlasanız yararınıza olur. Tavsiyem de olayları çözene kadar ustanızı bir an önce değiştirin
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
"Abim bu motorlar gemiyle geliyor o yüzden deposunun içinde kum oluyor bende motoruna 20 liralık benzin alıp depoyu temizledim dedi ödeşmiş olduk dedi."'den sonrasını okumadım.
Şaka bir yana, maşallah peygamber sabrı varmış sizde. Gemiyle geliyor da, denizin dibinde sürerek mi getiriyorlar bu motoru, kum ne gezer ? Diğer olaylar da ayrı bir safsata. Böyle olaylar yüzünden insan kendi motorunun ustası oluyor yavaş yavaş. Bu tarz şeyleri kendiniz giderme adımlarına başlasanız yararınıza olur. Tavsiyem de olayları çözene kadar ustanızı bir an önce değiştirin
Birçok şeyi kendim halletmeye başladım zaten bundan sonra dahada fazla işin içine girmem gerekecek sanırım
-
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
öncelikle geçmiş olsun
bu bajaj servisiyle bende sorunlar yaşadım
sonun da tövbe ettirdiler japon harici binmemeye
bajaj motorumu sattım..
şu an YAMAHA biniyorum düşük cc de olsa
ama her açıdan memnunum ki bajaj gibi değer de kaybetmiyor.
12000 ealdım şu an 16000 in üzerinde fiyatı
-
2014 ocak ayında Bursa İnegöl kaplan motordan sıfır ybr 125 aldım. Orada motora koyulan ilk benzinin parasını cebimden vermiştim.
-
boora adlı üyeden alıntı
Biraz mekanikten anlamak lazım. Sorunu hemen bajaja atmanın bir yararı yok. Aynı sorunlar yamaha dada olabilir honda da olabilir. Malesefki bu ülkede elin anahtar tutacak işin mantığını bileceksin.sorunun neden kaynaklandığını zamanla kendin çözeceksin. Zaten basit yapılı makine. Ben olsam garanti felan dinlemem o ustaya da gitmem bir daha
Öyle bir şey yok. Bir firmanın servisi ürünündeki sorunu çözmek zorunda. Anahtar tutmakla falan alakası yok bu işin. Tut ki sorun karbüratörde ve tamir edilemiyor, o zaman ne olacak ? Garantisiz karbüratör değiştirmek oldukça pahalıya gelir. Bu tip sorunlar her markada olabilir ama servis bu sorunu her türlü çözmek zorundadır.
Kum girmiş muhabbetine başlayan adam usta falan değildir, bir şeyden de anlamıyordur. Tecrübe yıllarca bir işi yapmakla değil, azıcık da kafayla kazanılıyor.
-
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
öncelikle geçmiş olsun
bu bajaj servisiyle bende sorunlar yaşadım
sonun da tövbe ettirdiler japon harici binmemeye
bajaj motorumu sattım..
şu an YAMAHA biniyorum düşük cc de olsa
ama her açıdan memnunum ki bajaj gibi değer de kaybetmiyor.
12000 ealdım şu an 16000 in üzerinde fiyatı
Şimdi istesekte almakta güçlük çekeceğiz sanırım.Bu bütün motosiklet camiası için böyle oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
Seko adlı üyeden alıntı
Öyle bir şey yok. Bir firmanın servisi ürünündeki sorunu çözmek zorunda. Anahtar tutmakla falan alakası yok bu işin. Tut ki sorun karbüratörde ve tamir edilemiyor, o zaman ne olacak ? Garantisiz karbüratör değiştirmek oldukça pahalıya gelir. Bu tip sorunlar her markada olabilir ama servis bu sorunu her türlü çözmek zorundadır.
Kum girmiş muhabbetine başlayan adam usta falan değildir, bir şeyden de anlamıyordur. Tecrübe yıllarca bir işi yapmakla değil, azıcık da kafayla kazanılıyor.
Kesinlikle size katılıyorum.Ben biraz olsun tamir işlerini seven birisiyim.Ya sevmeyen ve hiç anlamayan yada imkanı olmayan birisi olsa ne olacak ?
-
kum olayını ilk defa duyuyorum.Suyun altından geliyor motosikletler ellam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler