motoru bırakıp arabacı olucam
Reklamlar
-
Sözlük
dalyarak
dalyarak
argo
bileşik & sıfat
1.
bön, salak, budala.
2.
budalalığı yüzünden her zaman densizlik yapan (kimse).
başlığı açıkladım şimdi konuyaa dönelim motoru bırakmayı planlıyorum yada 50cc bir motor alıp sadece işe gidip gelilcem , gerisinde arabam olucak
beni yolda görüp işte bir dalyarak arabacı diyecek arkadaşlar yorumlarınızı beklerim
bu motor işi ekipman giy çıkar yorucu gelmeye başladı
Reklamlar
-
motosiklet mecburi bişey değil, hobidir. keyifli değil zevklidir. eğer bu duyguları hissetmiyorsanız size eziyet gibi gelebilir.
-
Dalyaraklık yapmadığın sürece kimse sana dalyarak arabacı demez bence.
-
motor 50cc olunca ekipman giyilmiyor mu?
-
-
Mersin İl Temsilcisi
Angrypower adlı üyeden alıntı
motor 50cc olunca ekipman giyilmiyor mu?
İşte bu soru, motosiklet camiasının sorunu. Anlatamıyoz..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
dalyarak^lığın lüzumu yok
-
-
Birçok dalyarak gibi dalyaraklık yapmazsın umarım hayatta başarılar aeo kib ygs lys tus kpss
-
-
Geçen Gültepe’de arabayla trafıge yakalandım 50 metre yolu 1.5 saatte geçtim. İstanbul’da mecbur kalınmadıkça arabaya binmemeli insan.
-
Bi tek araban eksik. Yakışır.
-
Burada bir çok bayan da bulunuyor o yüzden daha düzgün bir sıfat bulsanız kendinize daha daha güzel olur. Benim nacizane düşüncem kusura kalmayın.
-
Barkın abi söylüyordu o yüzden bana küfür gibi gelmiyor
-
Ben aynı tabiri daltarak olarak yazardım mesela. Herkez benim neyi kasdettiğimi gayet rahat anlar ancak biraz daha az itici olurdu. Ya da bir yerde küfürlü konuşmayı arzu ediyorsam , dikerim anasını
diye söylerim ve ya yazarım . Sizlere de tavsiye ederim. Güzel Türkçe' mizin böyle güzel inceliklerini
boşlamayın , faydasını görürsünüz. Bazen kavga için yanınıza koşan birisi böyle bir hitapla karşılaşınca , gürültü patırtı yerine kahkahayla gülmeye başlayabilir. ( Bazen ). Selamlar.
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Ben aynı tabiri daltarak olarak yazardım mesela. Herkez benim neyi kasdettiğimi gayet rahat anlar ancak biraz daha az itici olurdu. Ya da bir yerde küfürlü konuşmayı arzu ediyorsam , dikerim anasını
diye söylerim ve ya yazarım . Sizlere de tavsiye ederim. Güzel Türkçe' mizin böyle güzel inceliklerini
boşlamayın , faydasını görürsünüz. Bazen kavga için yanınıza koşan birisi böyle bir hitapla karşılaşınca , gürültü patırtı yerine kahkahayla gülmeye başlayabilir. ( Bazen ). Selamlar.
kaç yaşındasın sen ,böylemi söylenir :d
-
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Daha yeni 62 oldu abisi.
Espiriyi anlamadiniz degerli abim you tube ozan guven yazabilirsiniz bu girgir orqdqn geliyor
-
herkes bir gün dalyarak olur kardeşim. bugün sen yarın biz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)