Konu başlığı kuşa dönmüş. Oysa ki ilk mesajda sözlük anlamı verilmiş. Öyle sanılanın aksine kötü bir anlamı yok idi.
Konu başlığı kuşa dönmüş. Oysa ki ilk mesajda sözlük anlamı verilmiş. Öyle sanılanın aksine kötü bir anlamı yok idi.
Ulan bazen diyorum sat arabayi,al birtane tenere yukle arkaya takim taklavati,çık guney amerika turuna.. ahh bekar olacaktim varya..
Sapını dalını boşver..
Ekipman giyip çıkarmak zor gelmeye başladı ise ;
Zaten içindeki motor aşkı ölmüş demektir.
Kasmaya gerek yok 50cc felan da alma onada ekipman şart.
4 tekerinin içine gir ve aynalarına bakmayı ihmal etme ki kötü sözler işitmeyesin..
babo ile konuştum kapıda araba var alma dedi motorunu istersen satabilirsin dedi hala motorcuyuz yani :D
Sen gene de motorunu sat. İnsan sevmediği bişeyi zorla yapıyorsa artık o iş bitmiştir.
Motosiklet tutku ve prensip işidir,yaşam felsefesidir.
Eczaci esnaf bir abim var,adam profosyonel bisikletçi abartmiyorum Şu an kullandigi bisiklet,250´lik abs´li bir japon motor fiyatinda,bilenler icin toplam agirlik 6.5 kg.ve yol ekibide var,kisa ve uzun turlara cikarken kask ve eldivensiz kimseyi tur ekibine almaz.oylede birisi.
50cc ye ekipman gerekirmi?gerekmezmi?buradan yap hesabini.
Arkadaşlar yapamadım yanına gidip ateşleme tuşuna bastım ve o ses kulağıma geldi fıtı fıtı fıtı satamam ben motürümü
sadece ekipman olsa gene iyi, polisi, vatandaşı, yakıtı, lastiği, tamir parası, ohoo bitmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)