Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
açıkçası honda nin motorlarinin avrupa MSRP(manufacturer's suggested retail price-üreticinin tavsiye ettiği satış fiyatı) türkiye satış fiyatlarından biraz yüksekçe bile. o yuzden kawasaki de bu fiyata gelebilir türkiye ye gelse çok da güzel olur(tabi burda verilen MSRP ler ABD fiyatı galiba). bi ninja 250 r başka rengi de varsa tadından yenmez olurdu 3.000USD ye.
Fiyatın tam üzerinde 2007 yazıyo sanırım daha satışa sunulmamış bi ürün gerçi sunulsada Türkiye ye gelmezki gelsede alamayızki alsakda binemeyizki binsekte vergisini ödeyemeyizki vergisini ödesekte gelir bi maganda çarpar ezer bizi ki
CBR 125 R
aynen dediğin gibi gelse bu listedeki fiyatları bizim meşhur vergilerimiz ve dalgalı kur'umuz sayesinde 2 katına çıkar
Gelsinler tabi de , ben o sarı renkli olanı hiç sevmedim
dostum onda 4 çeşit renk seçenekleri mevcut sarı-lacivet-siyah-kırmızıFutureShock adlı üyeden alıntı
sizce hyosung gt250r a iyi bi rakit olmazmıydı sizce bu Ninja250r ?
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
sövünce kabahatli oluyoruz. bir kez daha Türk halkının nasıl kazıklandığı konusu gündeme geliyor. devlet dolaylı olarak bizim seçtiklerimiz bizi kazıklıyor. hem de iki yönden. yabancılarda satın alma gücü yüksek, alacakları motorlar ucuz.
bizde hem düşük ücret alıyoruz hem de yükske fiyatla mal alıyoruz.
adam 5000 dolar maaş alıyor. 2900 dolara istediği motosiklete sahip oluyo.
bilocan ninja 250 r biraz traş gibi geldi bana...arka kasa ofsayt be kanka...ulan bu ne kawasakı hastalığı sende kardeşim...başka motor yokmu memlekette hacım...er-5 le kafayı sıyırdın zaten...aş kardeşim artık er 5 i falan...fosil olmuş tarih olmuş artık...
o baktığın sitede birde 250 lik elımınatör var...onada bak...bu 1989 katana tipli racing bozuntularından kurtar kendini...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ayaga duser gıbı gelıyo bana onun ıcındır. yanı kawanın popularitesı ıcın sanırsam ama bılmıyorum keske getırse yaw harbıdende
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
bişey sormak istiyorum üsteki motoru racer 200 biraz taklit mi etmiş
geçekten guzel mptprlar 2007 de gorcez fakat hysounga rakıp için zor biraz turkıyeye pahalı gelır bu motorlar bence...
kanuni racer200 , ninja 250 nin takliti galiba.
yanlışariulu adlı üyeden alıntı
doğruzeronero adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
koskoca kawasaki kanuni nin neresini taklit etsin kiariulu adlı üyeden alıntı
bide o motorlar buraya gelirse iki katı pahalı olur. mesela elin america lısı hem bizim 2 katımızdan fazla maaş alıyo hemde bizim kinin yarı fiyatına motor-araba alıyo. yazık günah ya.
çünkü o motor orda 3,000 ytl buraya gelmesiyle 10,000 olacak ondan anlarsınya vergi falan :D
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
ariulu adlı üyeden alıntıSAKAL adlı üyeden alıntı@SAKAL & semtuluce; iraz dikkat edince ariulu'nun da aynı şeyi dediğini göreceksiniz.semtuluce adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
duğrudur olcan, kimse yanlış anlamasın yaw
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
evet ya. arkadaş biraz devrik cümle kulanmış ondan yanlış anlaşılma olmuş galiba
ama yazıyıda değiştirmiş olabilir. çünkü 3 ümüzde yanlış anlamış olamayız deilmi. bu da olabilir yani
SAKAL'ın alıntısında da aynı şekilde ama, ki mesaj değişince yapılmış alıntılar değişmiyor.semtuluce adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)