Motosiklet sürmek sizin için nasıl bir duygu?
Reklamlar
-
tarif edilmesi zor, sınırsız özgürlük.
uçma hissi, ölüm ve yaşam arasında gidip gelmenin sonucu ortaya çıkan adrenalin.
dertlerden, tasalardan kısa süreliğine uzaklaşmak.
kafa dinlemek.
gaz kolunu çevirdikçe artan motor devrinin sesiyle vücuttan akan giden stres.
Reklamlar
-
efemontana adlı üyeden alıntı
Korunmadan sevişmek kadar özgürcesine
Dikkat et hastalik bulaşmasin
-
Şimdi arkadaşlar ben doktor değilim , ancak tıp literatürüne bir terim kazandırmak istiyorum . Bu
Tabiri sanırım sizler de onaylayacaksınız ve tıp tarihine bu bir bursalıali buluşudur diye geçecek.
Yanılmıyorsam fizyoterapi, pediyatrik terapi, hipno terapi gibi birçok tedavi uygulaması var. Sıkı durun, açiıklıyorum - MOTO TERAPİ - Beni alkışladığınızı görür gibiyim . Tevazu göstermeyeceğim.
Gerçekten de alkışı hak etmedim mi? Aslında tıp doktorlarının da bizler gibi motosiklet hastalarına
MOTO TERAPİ reçeteleri yazmaları gerekir . Çünki motosiklet bende çok güzel tedavi görevi yapıyor.
Canım ufak yada büyük herhahgi bir şeye sıkıldığında atlıyorum demir atıma, Birkaç km bile bende terapi
etkisi yapıyor. Can sıkıntısını atmış ve gerekli tedaviyi görmüş olarak geri dönüyorum. İnanın sizlere
de tavsiye ederim. Kalınız sağlıcakla ve mutluluklarla.
-
ekmeğimin kavgası, bir yerlere ulaşmanın en keyifli yolu,
amaçsızca sürdüğüm zamanlardaki özgürlük ve kuralsızlık hissim.
kendi motorum ile yaşadığım bağ ve diğer motorcular ile yolda kurduğum yoldaşlık hissi.
8 yaşında iken mavi tekerli bmx im ile gezinirken yaşadığım hisslerin aynısını 36 yaşında yaşamak.
daha ne anlatayım ki olmasaydı hayat çok daha sıkıcı olurdu.
-
Forumun fantezi dünyasına bak
Acayip bir his seksteki his tüm vücuda yayılmış gibi ama tüm duyguların seni motora iticek gazı yavaşça vericen debriyajı yav.....
-
07 Temmuz 2024, 17:44
-
08 Temmuz 2024, 02:38
artık pahalı hissettiriyor, sanırım yakında bisiklet alacağım
-
08 Temmuz 2024, 06:17
Mecburiyetten bindiğimde hoplama zıplama, titreşim, gürültü, rüzgarın verdiği rahatsızlık, sinüzit, kask içinde haşlanma, eşyalarımı nereye koyacağım telaşı, ezilme korkusu, yağmurda kayar düşerim korkusu, soğukta eziyet.
Keyfi bindiğimde hiçbiri dert değil + özgürlük hissi.
-
08 Temmuz 2024, 07:29
Trafiğin olmadığı ıssız yollarda veya deniz kenarında doğa manzaralarını seyrederek ilerlemek adını bilmediğim değişik bir huzur türünü yaşatıyor.
Ayrıca nerde olursa olsun her sürüşte o gençlik hissine kapılıyorum.
-
08 Temmuz 2024, 09:25
reo adlı üyeden alıntı
Trafiğin olmadığı ıssız yollarda veya deniz kenarında doğa manzaralarını seyrederek ilerlemek adını bilmediğim değişik bir huzur türünü yaşatıyor.
Ayrıca nerde olursa olsun her sürüşte o gençlik hissine kapılıyorum.
Bir de börtü, böcek vizörde patlamasa daha iyi olacak. Mont, eldiven filan yıkanır temizlenir de, zıkkımın vizörü 2k arkadaş. İlk gezisinde çizik çizik oldu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)