AMERİKADA İKİNCİ EL MOTOSİKLET ALIM SİTESİ ???
Reklamlar
-
Herkese merhabalar work and travel için 3.5 ay kadar amerikada olacağım gittiğimde durumum el verdiğince motosiklet alıp o süre zarfında binip dönerken satmayı düşünüyorum . amerikada ikinci el motosiklet satılan bizdeki gibi siteler nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim . şimdiden açmamın sebebi de ona göre bütçe ayıracak olmam.
Reklamlar
-
Haşmet koş! senlik bi durum var.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Haşmet koş! senlik bi durum var.
haşmet abimiz amerikada yaşıyorsa ve motorcuysa çok güzel yardımcı olacaktır inanıyorum :D
-
can arslan adlı üyeden alıntı
haşmet abimiz amerikada yaşıyorsa ve motorcuysa çok güzel yardımcı olacaktır inanıyorum :D
evet amerika'da yaşıyor ve de motorcu.
ingilizce "rent a bike usa" yaz bi google'la. belki faydalı bilgiler elde edersin.
-
ehliyet konusu sıkıntı olmuyor mu
-
Yeni nesil ehliyetse 3 ay kullanabiliyor en azından Kemal Tuğrul Sümer vlogda öyle söylüyordu.
-
rent değil de satın almak istiyorum hocam kiralamak çok pahalıya gelir.
ehliyet konusu da sıkıntı değil bizim ehliyetlerimiz orada geçerli oluyor :D
-
-
www.cycletrader.com
craigslist (ben motorumu craigslist'de buldum)
bir de her model icin forum var.
bu forumlarda da satanlar oluyor
or:
benim de uye oldugum
www.fz09.org
3-4 aylik kisa bi sure icin ehliyet alman sorun olabilir.
sigorta da pahali olabilir
kolay gelsin
-
31 Aralık 2017, 03:40
Craigslist, cycletrader, eBay.
Kira çok pahalı olur.
Mutlaka Japon alın. Alman ve İtalyanlardan uzak durun. Kolay satmak ve arada masrafı engellemek adına.
-
31 Aralık 2017, 08:22
hem siteleri gez hem de mağazalar vardır mağazalarıda gez
-
31 Aralık 2017, 11:26
haşmet abinin dediği Craiglist'de fena makineler varmış. gitmeyeceğim halde ben daha çok baktım hele bi 86 Yamaha rıaden vardı ki iki saat inceledim
-
31 Aralık 2017, 18:59
yutubda amerikada motosiklet videoları çekenler var onlardan yardım iste
-
31 Aralık 2017, 19:34
söylenen sitelere girip rastgele bi göz ucuyla motor fiyatlarına bakayım dedim, bakmaz olaydım.
İlk karşıma çıkan motor:
2014 CBR 650f ___4300 milde____5 bin $
Birde bunun üzerine adamların alım gücünü bir düşünün
Yok hayır ağlamıyorum gözüme bir şey kaçtı
-
31 Aralık 2017, 21:03
-
31 Aralık 2017, 21:12
2003 model 16000km de 1800cc V2 Honda cruiser:
https://www.cycletrader.com/listing/...800-5001098015
$2999
Bu fiyatlara bir de dört sene önce doların 1.5 TL civarı olduğu durumu düşünüp bakın...
-
bizi kıskanma eyy ameriga
türkiye de bu motoru almak için yaklaşık 30 ay çalışıp yemeden içmeden para biriktirmemiz lazım
https://www.cycletrader.com/listing/...ERE-5001302846
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Hasmet abeyy ne olur söyle, Ameriga bizi kıskanıyor di mi? Oralarda domatesin tanesini 3-5 dolar dimi?
Yalan da olsa söyle, kıskanıyorlar de, burada aslında hayat çok kötü de, ev kiraları aldı başını gitti de, var mı memleket gibisi de, bu sefer gol oldu de...
-
Bizim 200cc bajaj aldığımız paraya adamlar 500cc honda alıyorlar İnsan gerçekten hayret ediyor.
-
amerikada motovlog yapan birkaç türk e mesajlar attım dönüş yapmadıalr maalesef. burada yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim . dönüşte satmak kolay olur mu bir de onu sorayım hazır siz amerikada yaşayanları bulmuşken :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)