çocukların önüne full ekipman ile gelin ki minik beyinler motorda ekipmanın önemini kavrasınlar.
"ÇOCUKLAR SÖYLEDİĞİNİZİ DEĞİL GÖRDÜĞÜNÜ YAPAR"
çocukların önüne full ekipman ile gelin ki minik beyinler motorda ekipmanın önemini kavrasınlar.
"ÇOCUKLAR SÖYLEDİĞİNİZİ DEĞİL GÖRDÜĞÜNÜ YAPAR"
Hocam hayırlı olsun.km yi 220000 zannettiginizde aldığınız adamı arayıp sormadınızmı.yani 220000 olsa gerçekten sineyemi cekecektiniz.
geldikleri gibi giderler 1918
parayı vermiş motoru almış imzaları atmışız ne yapılabilir ki başka? en fazla arar telefonda kapışabilirsin oda kendini rahatlatma dışında bişeye yaramaz, adamın vicdana gelip paranı iade etmesini beklemek saflık olurdu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------
tam sürdüm sürüyorum derken başına iş gelebilir demek istiyorsun sanırım. ikarus sendromu yaşar mıyım bilmiyorum ama trafik tam olarak durmadan aralara girmiyorum motoru araba gibi kullanıyorum şimdilik. aslında eğitim almam gerekiyor bazı konularda acemiliğimi hala atabilmiş değilim. araştırdım biraz honda güvenli sürüş eğitimi iyi görünüyor o da 650 lira. önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum.
Tam ekipman işi ütülü takım elbise giyilen bir işe gidip gelirken biraz sıkıntılı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)