Kenan Sofuoğlu 4 Milyon TL'ye Lamborghini Satın Aldı!
Reklamlar
-
Kenan Sofuoğlu, Lamborghini Aventador aldı.
Kenan Sofuoğlu geçtiğimiz ay sipariş ettiği, Lamborghini Aventador S marka aracını teslim aldı.
Dünya Şampiyonu Sakaryalı Milli Motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu otomobilini dün TIR'la Sapanca'daki evine getirtti.
Sofuoğlu'nun yeni aracının değeri ise yaklaşık 4 milyon TL.
Kenan Sofuoğlu'nun garajında iki Mercedes cip, bir Ferrari ve bir de Murat 124 bulunuyor. Başarılı sürücü yeni aracıyla bu sabah Adapazarı'ndaki çok sevdiği dostlarını ziyaret etti.
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
-
diyanetspor un bütçesi sağlammış,
bir de yanılmıyorsam uluslararası başarılarda (ya da başarısızlıklarda da) ödenecek çil çil altınlar var,
tevekkeli eleman küçükler liginde takılıyor.
ne diyelim hakkı geçen yoktur umarım.
ayrıca :" ne yapsın bajaj mı çeksin yanlarına ? "
yüzme havuzlu villa,
lamborgini (bak yazamadım bile)
ufaklıklar da aldığı arabanın bakımını nasıl ucuza getirsin diye elinde parça usta arasın ....
hayat ne tuhaf ...
bu da ayrı bir kaynak
ilginç olan hürriyete girdiğimde ihh vakfının KUDÜSE KANDİL OL altında felanca numaraya mesaj atın 5 tl bağışlayın reklamı çıkması ...
-
avmert adlı üyeden alıntı
Ee napim? :D
Yok yok konu o değil. "Köprü ve otoyollara ZAM!" haberini kaçırdı ya, kalitesi düşük te olsa bi kaç haber başlığı açıp dominansı yakalamaya çalışıyor. Aslında @Ercument'in dediğini yapıp o başlığı silip yeniden @hachiko'nun açmasına izin vermek lazımdı. @TheDude'un dekolteli elektrikli haberi de çok ilgi çekti. Stres ettiler @hachiko'yu. Haklı adam. Tepki vermeyin fazla. Hatta her okuyan rastgele bi cevap yazsın ki tepede dursun başlık. Ben hemen yazıyorum bi tane:
Vaaaay demek Lambo almış bizim milli apaçi... Yakışır abime.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Yok yok konu o değil. "Köprü ve otoyollara ZAM!" haberini kaçırdı ya, kalitesi düşük te olsa bi kaç haber başlığı açıp dominansı yakalamaya çalışıyor. Aslında @Ercument'in dediğini yapıp o başlığı silip yeniden @hachiko'nun açmasına izin vermek lazımdı. @TheDude'un dekolteli elektrikli haberi de çok ilgi çekti. Stres ettiler @hachiko'yu.
kabul edin iyiydi,
zaten aklıma hachikonun haberi okuyup koltukta bir kendini düzeltmesi geldi ilkin ,
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
Hachiko bu ne hız. Aynı haberde yine tekerlek farkıyla öne geçtin. Neyse ki benim haberde daha fazla fotoğraf var.
-
Arkadaşlar böyle düşündüğünüz ve söylediğiniz için üzülüyorum..Aklımdan geçmez böyle şeyler defalarca söyledim sabahtan beri bir iki iş vardı onlarla uğraştım..Ben hem çalışıyorum hem bura ile ilgileniyorum hem de çevremle hemde sağlık sorunlarım ile hem özel hayatımla uğraşıyorum akşamları çıkıp ya motorcuya gidip motosikletlerle uğraşıyorum..Hepsini bir arada yürütebilirim...Zaten derim hani böyle birşeye (üyelerin konu açmasına) sebep olduysam çok seviniyorum..
Ya anasını satayım sabahki motorize sarışın 120 fitlik göğüslü karı haberine kimse bık bık etmedi, eee kenan kıllı zayıf bık bık edersiniz :D
-
Kenan için 4 para değil. Birim para olarak TL kazanmadığı için 1 sezonda fazlasını kazanıyordur.
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Ya anasını satayım sabahki motorize sarışın 120 fitlik göğüslü karı haberine kimse bık bık etmedi, eee kenan kıllı zayıf bık bık edersiniz :D
Üstüne üstlük bir de Lamborghini'si var.
-
29 Aralık 2017, 14:51
"Kaç basıyo abi bu"
"lamborçini olum bu 500 basıyo"
"abi hayırlı ossun abi, kaza bela vermesin abi, saol abi"
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
29 Aralık 2017, 14:57
Şaka yahu. Darılmayın n'olur.
-
29 Aralık 2017, 14:59
Kırmızı ferrarisi vardı. Satmış mı onu?
-
29 Aralık 2017, 15:01
Siyahi adlı üyeden alıntı
Kenan Sofuoğlu'nun garajında iki Mercedes cip, bir ferrari ve bir de Murat 124 bulunuyor.
Duruyormuş garajında :D
-
29 Aralık 2017, 15:16
Değirmenin suyunun kaynağını merak ettim.
-
29 Aralık 2017, 15:32
Sporcu şampiyon adam olur böyle şeyler.
Michelin Schumacher de zaten diyanet spora bağlı.
-
29 Aralık 2017, 15:37
MotoGp ye para yok ama
-
29 Aralık 2017, 15:42
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
29 Aralık 2017, 15:50
HAram diye idda dan ve diğer şans oyunlarından para almayan adam bunumu almış.desenize lambo ele ayağa inmiş vah vah.değirmenin kaynağını gerçekten çok merak ediyorum.hepsini geçin bu arabanın yıllık vergisi 35 bin tl.hakkıdır sanane diyen illaki çıkar o zaman rossi marqez vs motogp şampiyonları acaba neye biniyor diye merak etmeden geçemiyorum.
-
29 Aralık 2017, 15:55
Yanlış anlaşılmasın. Malın da mülkünde gözümüz yok. Hakkını veriyor, kazanıyor.
Bende mütevazi yaşamak istiyorum sadece
-
29 Aralık 2017, 16:01
plaka yine MA MB MC şeklinde ise 5 kuruş vergi ödemeden VW parasına almış demektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)