Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

4. Ayda 3. Motosikletimi Aldım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Selam millet

Devamlı motosiklet değiştirmeye başladım. İlk ktm rc200 aldım ağustosta 4000 km yol yaptım daha sonra bilek ağrılarımda dolayı sattım aklımda scooter vardı fakat sonra duke 250 yi gördüm baya etkilendim üstelik abs ve kaydırmalı debriyaj olması beni cezbetti. Ama stabil olarak 120-130 civarlarında seyredemiyordum ayaklarda aşırı titreşim vardı ellerde depoda ve selede hiç yoktu.Oturuş pozisyonuna alışamadım ben racing istediğime karar verdim ve sattım.

Şimdide 2017 model bi yamaha r25 aldım. 1300km de bi galeriden aldım forumda ve sosyal medyada araştırdım kötü yorum bulamadım hiçbir yere gösteremeden aldım aldığım yer aynı zamanda tamirci ve aksesuar satıyor. İşimden dolayı notere bile zor gittim vaktim yoktu. Şimdi gel gelelim birkaç soru sormaya lastikler yeni yazıyordu ben incelediğimde de yeniydi lastikler fakat hiç güven vermedi metzeller lastikler var arka ebat 150-70-17 ön lastikte sıfır fakat stopppie bile yapılamıyor ön frene bastığım an kayıyor. Bide 1.viteste gazı biraz sert açtığımda aşağıdan bişey vuruyor tak diye.

Onun haricinde motoru çok beğendim. İstediğim gibi seri ve ayaklarda titreşim yok fakat ellerde depoda ve selede rahatsız etmeyen bir titreşim var.Kalkışta duke 250 daha seri ama r25 biraz devirlenince çıldırıyor şuanlık memnunum fakat lastik ve gazı açtığımda tak diye aşağıdan bişeyin tak etmesi kafamda soru işareti bırakıyor.Son olarak bide frene basınca direksiyon sanki bi sağ bi sola doğru gidiyor sanırım lastikten dediğim gibi güzel asfaltta bile ısındıktan sonra stoppie yapamıyor direk kayıyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Kardeşim ben bu kadar don değiştirmedim..

Şaka bir yana alişkanlik yapar tatminsizlik yaşarsin.bir motorda karar kil.hem sigorta indirim basamağin yukselir hemde motorun gerek teknik gerek sorun çozumunde her konuda bilgi sahibi olursun.

Tekerin duz bassin.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Bende çok yaptım bu hatayı israftan başka birşey değil..Şimdi aldığım motoru en az 2-3 sene kullanıyorum..YAPMA..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni motor alip stoppie yapamayan gencin drami. Sana ne yazsak bos baba sat onu

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Bu son zaten dahada değiştirmicem çok beğendim. Stopie yapamayan genç derken önce bi oku sonra bi düşün ne demeye çalışıyor bu adam diye ergen konuşmalarını bir kenara bırak. Yeni aldım lastikler yeni ama stopie bile yapamıyor dedim burda anlaman gereken benim o hareketi yapmaya çalışmam değil lastik kayıp gidiyor bu nasıl lastik diyorum.

35Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere 1200
    Stoppie yapacaksan özellikle yağmurlu havada yap, hele hele ön freni birden sık daha iyi yaparsın. Allah akıl fikir versin ne diyelim.

huseyin deyince aklima hep su video geliyor:

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Kafalar pırıl pırıl maşallah yağmurlu havada yapmış gökten beyin yağsa sana yinede denk gelmez sanırım. Sanada açıklama yapayım Bay Beyin stoppie yapmak değil amaç gösteremedim hiçbiryere motosikleti ve çok anlamam lastikler sıfır dedi gerçektende sıfır gibi duruyor ama ön freni sıkınca stoppie hareketi var ya hani o bile olmuyor kayıp gidiyorr teker frene basarkende bikaç sıkıntı var onlarıda yazdım endişelerimi yazdım. Bu arada stopie teker yapan kişiler için Barkın abinin bi lafı vardır trafiğe kapalı alanda kimsenin malına ve canına zarar vermeden yapıyorsanız size laf söyleyenlerin ensesine bi güzel yapıştırın bu hayat benim diyin diyo. Not yazayım tekrardan amacım bu hareketleri yapmak değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

Güzel video. Benimde aklıma Peygamber efendimizin torunu gelir ve rahmetli dedem. Herkese göre farklı çağrışımlar yapabilir tabiki.

Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı Huseyin9595 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kafalar pırıl pırıl maşallah yağmurlu havada yapmış gökten beyin yağsa sana yinede denk gelmez sanırım. Sanada açıklama yapayım Bay Beyin stoppie yapmak değil amaç gösteremedim hiçbiryere motosikleti ve çok anlamam lastikler sıfır dedi gerçektende sıfır gibi duruyor ama ön freni sıkınca stoppie hareketi var ya hani o bile olmuyor kayıp gidiyorr teker frene basarkende bikaç sıkıntı var onlarıda yazdım endişelerimi yazdım. Bu arada stopie teker yapan kişiler için Barkın abinin bi lafı vardır trafiğe kapalı alanda kimsenin malına ve canına zarar vermeden yapıyorsanız size laf söyleyenlerin ensesine bi güzel yapıştırın bu hayat benim diyin diyo. Not yazayım tekrardan amacım bu hareketleri yapmak değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

Güzel video. Benimde aklıma Peygamber efendimizin torunu gelir ve rahmetli dedem. Herkese göre farklı çağrışımlar yapabilir tabiki.
    Terbiyesizlik etme birşey soruyorsun cevap veriyoruz kafalar pırıl pırıl diyorsun..

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Sen neden üstüne alınıyosun ki. Cevap mı verilmiş bana ben göremedim. Yağmurlu havada pat diye frene bas cevapmıydı.

Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Sen neden üstüne alınıyosun ki. Cevap mı verilmiş bana ben göremedim. Yağmurlu havada pat diye frene bas cevapmıydı.
    Bak güzel insan bir konu açıyorsun bu konuyu açarken iyi kötü yorumlar geleceğine kendini hazır etmelisin bak ben de yanlış yaptığını yazdım..Alttan al bu çıkışın olmamış..(ha bazen bende yapıyorum :D ) Umarım anlatabilmişimdir ..
    Teşekkür ederim..

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Doğrudur bende çoğu zaman alttan alırım fakat yargısı infaz yapanlara tahammül edemiyorum. Ben orda vaktim yok motoru gösteremedim lastikleri sıfır dedi satan kişi fakat ön lastik çok kötü stopie bile olmuyor kayıyor neden böyle acaba motoruda gösteremediğim için aklımda kaldı lastikten mi yoksa motorda bi sorun olabilir mi diye yazıyorum. Gelen yorumlar stopie yapamayan genç yok yağmurlu havada ön frene asıl gibi cevaplar sanki ben stopie nasıl yapılır ben yapamıyorum taktik verin yazmışım.

Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Doğrudur bende çoğu zaman alttan alırım fakat yargısı infaz yapanlara tahammül edemiyorum. Ben orda vaktim yok motoru gösteremedim lastikleri sıfır dedi satan kişi fakat ön lastik çok kötü stopie bile olmuyor kayıyor neden böyle acaba motoruda gösteremediğim için aklımda kaldı lastikten mi yoksa motorda bi sorun olabilir mi diye yazıyorum. Gelen yorumlar stopie yapamayan genç yok yağmurlu havada ön frene asıl gibi cevaplar sanki ben stopie nasıl yapılır ben yapamıyorum taktik verin yazmışım.
    Dedim ya hani o yazdığın biraz belki de imla hatası nedeni ile genele gitmiş ( bir daha okur isen anlarsın) biraz alttan al..Olmadı cevap yazma ben öyle yapıyorum bak bazen günde 10a yakın haber veriyorum sayanda oluyor her gün bunlara uysam :D

"kafalar pırıl pırıl "

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak güzel insan bir konu açıyorsun bu konuyu açarken iyi kötü yorumlar geleceğine kendini hazır etmelisin bak ben de yanlış yaptığını yazdım..Alttan al bu çıkışın olmamış..(ha bazen bende yapıyorum :D ) Umarım anlatabilmişimdir ..
    Teşekkür ederim..
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dedim ya hani o yazdığın biraz belki de imla hatası nedeni ile genele gitmiş ( bir daha okur isen anlarsın) biraz alttan al..Olmadı cevap yazma ben öyle yapıyorum bak bazen günde 10a yakın haber veriyorum sayanda oluyor her gün bunlara uysam :D
    Olabilir mümkündür. Haberlerini zevkle okuyoruz kim laf söylüyormuş öyle. :D

Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Olabilir mümkündür. Haberlerini zevkle okuyoruz kim laf söylüyormuş öyle. :D
    Yukarıda kullandığın betimleme "kafalar pırıl pırıl " Bu dilbilgisin de çoğul kişilere kullanılan bir tanımlama ee hakkıyla konuyu okuyan herkes üstüne alınır..Umarım anlamışsındır..

Teşekkür ederim..

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Bu son zaten dahada değiştirmicem çok beğendim.
    Bu yazdığımı size yazmıştım o yüzden üzerine alınacağını düşünemedim kusura bakma ben teşekkür ederim.

Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Bu son zaten dahada değiştirmicem çok beğendim.
    Bu yazdığımı size yazmıştım o yüzden üzerine alınacağını düşünemedim kusura bakma ben teşekkür ederim.
    Bende çok motor değiştirdim şu an kullandığım ya 12 ya da 14 oldu belki de 15 küllim israf ya :D Ama son zamanlarda 2-3 senede bir motor değiştirir oldum..Hea yalan yok bir burgman 650 bulsam alırım :D
    Huseyin9595 bunu beğendi.

Bu arkadas ne iciyorsa bana da verin. Verin.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Eeee sonuç konu nereye bağlandı?

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    95 model slx'im vardı lisedeyken. Alttan tak diye ses geliyodu komple motor yeniledim bi toparlayamadım götünü. 95li bi kız arkadaşım vardı, ilişkiye başladıktan sonra öğrendim bunu yoksa zaten sübyancı değilim ama onuda adam edemedik. 95li bi forum arkadaşım var hüseyin. Yazdıklarının nereye gideceğini bilmeden yazıyodu. Bir metninde 2 kere motorun stoppie yapamıyo diye yakarıyodu, kendinden onlarca yaş büyük insanlarada bu konuyla dalga geçtiler diye hakaret ediyodu. Halbuki motorum lastikleri güven vermiyor sürekli kitleyip kayıyor dese, stoppie gibi kelimeleri bişey sanıp kullanmasa bunları yaşamayacağını düşünemiyordu. Umarım zamanla düzelir.

95 yılında bu ülkede çok günah işlenmiş, lanetlenmişiz

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)