Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

4. Ayda 3. Motosikletimi Aldım

REKLAM ALANI
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    fazla heves ... zarar.
    Huseyin9595 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende çok motor değiştirdim şu an kullandığım ya 12 ya da 14 oldu belki de 15 küllim israf ya :D Ama son zamanlarda 2-3 senede bir motor değiştirir oldum..Hea yalan yok bir burgman 650 bulsam alırım :D
    aynen öyle devamlı değişim diye düşünüyorum ama bu son olacak inşallah yükseltmeye kadar onada daha 2-3 sene var :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fazla heves ... zarar.
    Kesinlikle öyle katılıyorum alıyorum 20 bin e 18 bin e satıyorum sonra bitanede 18 bin e alıp 16 bin e satıyorum devamlı başka denemek istiyorum fakat gerçekten r25 i çok beğendim sanırım 2-3sene bununla devam edicem.

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    Alıntı Birkan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    95 model slx'im vardı lisedeyken. Alttan tak diye ses geliyodu komple motor yeniledim bi toparlayamadım götünü. 95li bi kız arkadaşım vardı, ilişkiye başladıktan sonra öğrendim bunu yoksa zaten sübyancı değilim ama onuda adam edemedik. 95li bi forum arkadaşım var hüseyin. Yazdıklarının nereye gideceğini bilmeden yazıyodu. Bir metninde 2 kere motorun stoppie yapamıyo diye yakarıyodu, kendinden onlarca yaş büyük insanlarada bu konuyla dalga geçtiler diye hakaret ediyodu. Halbuki motorum lastikleri güven vermiyor sürekli kitleyip kayıyor dese, stoppie gibi kelimeleri bişey sanıp kullanmasa bunları yaşamayacağını düşünemiyordu. Umarım zamanla düzelir.

95 yılında bu ülkede çok günah işlenmiş, lanetlenmişiz
    95 cartel dile gelir sana
    Ve şu anda erci-e konuşmakta
    Cartel yanyana cancana beraber
    ...

her ne kadar piyasa müziği olsa da ....

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Alıntı Birkan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    95 model slx'im vardı lisedeyken. Alttan tak diye ses geliyodu komple motor yeniledim bi toparlayamadım götünü. 95li bi kız arkadaşım vardı, ilişkiye başladıktan sonra öğrendim bunu yoksa zaten sübyancı değilim ama onuda adam edemedik. 95li bi forum arkadaşım var hüseyin. Yazdıklarının nereye gideceğini bilmeden yazıyodu. Bir metninde 2 kere motorun stoppie yapamıyo diye yakarıyodu, kendinden onlarca yaş büyük insanlarada bu konuyla dalga geçtiler diye hakaret ediyodu. Halbuki motorum lastikleri güven vermiyor sürekli kitleyip kayıyor dese, stoppie gibi kelimeleri bişey sanıp kullanmasa bunları yaşamayacağını düşünemiyordu. Umarım zamanla düzelir.

95 yılında bu ülkede çok günah işlenmiş, lanetlenmişiz
    Arka havaya kalkmıyor mu diyeyim hareketin ismi o insanlar ön teker kalkıyor mu diyor yoksa tekere geliyor mu diyor acaba. Neyse onu söyledim siz anlayabildiyseniz ve diğer arkadaşlar herkes anlayabilir sanırım teker devamlı kayıyor dedim lastikler sıfır olmasına rağmen.

Ayrıca yorumlara göre cevap yazıyorum herkesin profiline girip orda yaşı yazmıyosa yazdığı yorumlardan yaşını aramaya mı çalışıcam acaba sonra bunun yaşı büyükmüş buna böyle yazmiyim mi diyeyim. İnsanlar yaşının gerektirdiği olgunlukta davranmaya çalışabilirler diye düşünüyorum.

Hadi anlamadılar beni diyelim yaşının olgunluğuna ulaşan bir birey burdakiler gibi mi yorum yapar yoksa stopie yapmaya çalışma ailen var sevdiklerin var tehlikeli hareketler diyip yapıcı yorumlar mı yapar yoksa küçümseyip dalga mı geçerler bunun ayrımına da varmak gerekir sanırım. Üstelik kafalar pırıl pırıl ın da hakaret olduğunu düşünmüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Yeni motosikletin hayırlı olsun, umarım gelen gideni aratmaz. Belki de lastiklerin yeni diyedir? Belki de motosikletin ağırlık merkezi izin vermiyordur? Belki sen daha frenlerine alışamamışsındır? Belki Yamaha'nın frenleri KTM'den kötüdür? (daha az hassas) Belki de lastikler uzun ömürlü fakat geç ısınan sert hamurlu lastiklerdir? Belki üzerine sıfır diye taktıkları lastikler gerçekten sıfırdır, ama 5 yıldır raflarda duruyordur?... Bu liste uzar gider. Sen boşver stopie falan yapmayı git Duke 250 'de şikayetçi olduğun top speed problemini (?) aşmanın zevkini doruklarda yaşa dostum altındaki motosiklet 200 basıyor bakma 250cc olduğuna. Uzunca bir rampa bulabilirsen 250 falan görebilirsin.

Motosikleti
    MONSTER 696 DUCATİ
    Alıntı zabuzaretta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni motosikletin hayırlı olsun, umarım gelen gideni aratmaz. Belki de lastiklerin yeni diyedir? Belki de motosikletin ağırlık merkezi izin vermiyordur? Belki sen daha frenlerine alışamamışsındır? Belki Yamaha'nın frenleri KTM'den kötüdür? (daha az hassas) Belki de lastikler uzun ömürlü fakat geç ısınan sert hamurlu lastiklerdir? Belki üzerine sıfır diye taktıkları lastikler gerçekten sıfırdır, ama 5 yıldır raflarda duruyordur?... Bu liste uzar gider. Sen boşver stopie falan yapmayı git Duke 250 'de şikayetçi olduğun top speed problemini (?) aşmanın zevkini doruklarda yaşa dostum altındaki motosiklet 200 basıyor bakma 250cc olduğuna. Uzunca bir rampa bulabilirsen 250 falan görebilirsin.
    Stopie yapmak niyetinde değilim lastiklerin kötü olduğunu göstermek adına söyledim arka teker bile havalanamıyor lastik kayıp gidiyor diye. Ktm nin kalitesini tartışmam fakat duke te alışamadığım bazı şeyler vardı oturuş pozisyonu 120 civarında seyredememek ve ayaklardaki titreşim biraz da gidon biraz büyüktü aralara giremiyodum çok yoksa top speed önemli değil hafif yokuş yukarı rahatlıkla 120 görsün yeter daha üstüne çok nadir çıkarım yol bomboş ise belki. Ama emin ol ktm rc390 alabilseydim o fiyata r25 e bakmazdım ve dediğin seçeneklerinin hepsi olabilir ktm nin fren kalitesini çok beğeniyordum gerek duke gerekse rc de.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)