Yok yahu, o kadar da değil. Tanısan seversin aslında beni. Keyifli adamımdır. Bunu yaklaşık 10 ay falan önce de söylemiştim. O zaman bana trol diyordunuz
Hatta hala forumda kalırsam benden özür de dileyecektin
Ayrıca hayvanları da çok severim. Ayvalık’ta bahçede kedileri besliyoruz. Bizim oranın malum kedisi ve delisi meşhurdur
Köpekleri de yeri geldikçe uygun ortamda beslerim. Çok köpeğim oldu. Eskiden küçük yerlerde sokaklarda yine köpek beslenirdi ama o köpekler eve alınmazdı. Tasma takardık ama. Hangisi kimin köpeği bilinirdi. Hatta bahçede dışarda bir yerde kulübe yapardık. Toplum bugünkü kadar asosyal ve mutsuz olmadığı için, insanlardan görmediği sevgi ve enerjiyi pet hayvanlarında aramazdı. Zaten pet kavramı da yoktu. Hayvandı o. Sonra bu bir meta haline dönüştürülüp ticarileşti iş. Dolayısı ile rant oluştu. Benim çocukluğumda cayır cayır köpek zehirleyen aynı belediyeler şimdi sevgi pıtırcığı oldu falan. Yeter ki oy gelsin, yeterki afişlerde en hayvansever benim popülizmi yapılsın. Zavallı masum bazı gerçek hayvan severler de bu çarkın dişlisi oldu. Yoksa kim takar kediyi köpeği? Oy bittiği an hepsi yok sayılır. Tabii o zaman daha portakalda vitamin olmayan tipler, şimdi bize ekşisözlük ergeni diyorlar
Büyüğe saygı da kalmadı
Neyse bak kısacık yazacaktım, yine uzadı. Çözülecek bu mesele. Bir taraf sevinecek, diğer taraf unutacak. Bu forum silinince de bu kadar yazı uçup gidecek. Bazen yedekliyorum ne yazdığımı. İlerde belki okurum, ulan ne marazlı dönemmiş diye…