SlimShady1 adlı üyeden alıntı
Yok yok alınma baba seni severim normalde sıkıntı yok, "bi tarafınız yiyosa" demişsin. Benlik bi durum yok ben gelip tek tek toplayıp uyutacak değilim, onu belediye yapar. Benim yüreği müreği boşver, bi tarafınız yiyosa dediğine göre senin yüreğin bişilere yetiyo mesela ne gibi bir şey yani, bana beddua etmekse elinden gelen epey yüreğin varmış, çok büyük bir cesaret örneği açıkçası takdir ettim, ben mesela yüreksiz yıkık olduğum için sana beddua etme cesaretinde bulunamam, naptın be reis aklımı aldın, o yürek sana fazla birazını da hayrına dağıt millet nasiplensin, çok büyyyük adammışsın sen seni yeterince iyi tanıyamamışsız, helal sana ülkenin senin gibi delikanlı yiğit mert korkusuz insanlara ihtiyacı var, senin gibi 100 kişi olsun sırtımız yere gelmez, sen de öyle bi yürek varmış ki savaşa gitsen şeref madalyası alırsın, general bile esas duruşa geçer öyle büyük bi adamsın. Her neyse vicdan demişken ben mesela sokaktan alıp parasını vererek düzenli olarak aşısını yaptırıp baktığım bi köpek var, mesela sen delikanlı olduğun kadar vidcanlısındır da sokaktan bi tane evine sokup parasını verecek kadar da gönlü zengin bi abimizsindir. Saygılar.