Sen yok dedin diye gerçekler buharlaşıp kaybolsa keşke ama öyle bir dünya yok köfteci…
Uzatma niyetinde değilim ama hem benimle aynı şeyi söyleyip (Çin örneği), hem bana itiraz ediyor olman da acayip bir paradoks…Çinli’de beslenmek için köpek yiyor, aynı senin sığır yediğin gibi. Bunun sevip sevmemekle hiç ilgisi olmadığını anlamadın değil mi? Öyle bile olsa, sırf besleneceğiz diye hayvan kesilmesine nasıl rıza gösterir bir hayvansever? Ot ye, sebze ye, meyve ye, et yeme kardeşim. Köpeğin canı can da, sığırın patlıcan mı?
Sen kavurma seviyorsun diye niye bütün sığırlar öldürülüyormuş? Ben de sığır haklarını savunuyorum. Ne yapacağız şimdi? Bana göre sen de sığır düşmanısın…
Nasıl güzel oldu mu demagojim? İşte aynısını yaşlı ve çocuklar ile sahipsiz başıboş köpekleri aynı kefeye koyduğunuzda yaşıyoruz? O nasıl saçmaysa, bu da öyle saçma…
Neyse, dedim ya uzar da uzar…ne sen beni ikna edersin, ne ben seni. Zaten buna gerek de yok. Boşuna efor sarfediyoruz şu mütevazi forumda. 3-5 kişi aramızda top çeviriyoruz.
Az kaldı bekleyin. Kanun değişince göreceğiz atıp tutanları. Şimdi yasa onlardan yana diye mangalda kül bırakmayanlar, bakalım değişince ne kadar yürekliymiş anlayacağız…