Şaşkınlık içerisindeyim bu nedir la
Ayının tohumu ya
Bu tip toynaklılarda motosiklete karşı anlaşılamamış bir antipati var. Muhtemelen kendi binemediği için ya kıskançlıktan kaynaklanıyor ya da atın üzerinde şövalye gören çiftçi gibi romantik duygulardan kaynaklanan bir çekememezlik var. 100 metre ötesinden geçen motosiklete beddua edip, patlarsın inşallah diyen insanlar gördüm. Yani bunların tepkileri daha çok içgüdüsel.
işte bunlar hep çeşme suyundaki florürü fazla almaktan
En sacma olay buysa hayat gayet iyi o zaman...
Günümüz Türkiye’si için normal bir olay yüzüklerin efendisine döndü ülke her türlü canlı var.
Herkes inandığı dinin kitabını yılda bir kez anlayarak okumalıdır.
Yavaş yavaş yol orda yol orda.
Ne diyon ya.
VAY DELİKANLI GÖNLÜM VAY. SEN BU KURŞUNU YİNE Mİ YEDİN.
haklılık payı yok değil.
Adam korkmuş olabilir normal.
ZİBİDİ : yersiz ve zamansız davranışları olan (kimse).
Başkan sanki cbf sürüyorsun. Bu ne serilik maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Dayıyı elleme. Dolmuşcu ırkı arasında alfa olmaya çaba gösteren, topluluk içinde posta koymaya çalışan bir birey.
Şimdi tam bir minibüscü sığırına denk gelmişsiniz. Şu minibüs duraklarında durup minibüslerdeki paraları toplayan adamlara benziyor.. Adama manyak herif dedikten sonra arkanızdan söyleniyor. Muhtemelen artık gördüğü her motosikletliyi sıkıştırmaya çalışacak ve hepsine daha fazla gıcık olacak. Canımız onlara emanet bunu sakın unutmayalım. İstanbul gibi kalabalık bir şehirde mümkün olduğunca hayalet gibi dolaşmak yaya ve otomobil sürücüleriyle dialog kurmamak en sağlıklısı. Adam tam bir orangutan fakat dediğim gibi işin sonrasını düşünerek hareket etmek daha doğru olur. Ben istanbulda her aractan daha güçlüydüm trafikte çok adam dövdüm çok arabaya zarar verdim. Fakat motorcu bir eş ile evlendikten sonra araçlara yaklaşımım çok değişti. Arkamızdan gelen güçsüz olanları ve ufak hacimli motosiklet sürenleri mutlaka düşünelim. Artık en fazla elimi kaldırıp devam ediyorum. Videoyu eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın. Keyifli sürüşler.
Bence şehiriçi ve şerit arası sürüşünüzde biraz sakinleşmelisiniz.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
ya ben de tam aksine bunların üstüne gittikçe biraz olsun toparlayacaklarını düşünüyorum. en azından "ulan yaptığım şey mantıklımıydı acaba?" diye bir kere olsun düşünse bile kafi. yoksa şu tipe bak allahaşkına, daha aramızda 15 metre varken muhabbetini kesip beni beklemeye başlıyor.
allah akıl fikir versin ne diyeyim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
haklısın. bir türlü aşamadığım bir problem bu. o yüzden şehir içinde fazla dolaşmamaya gayret ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
z1000 küçücük alet, bisiklet gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
sarma şunu dilime ya, akşama kadar söyleniyorum sonra
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
haşmet agam, hayat çok şükür yolunda. aman maşallah de
Otobanda 300 ile gidene tepki verip, bu videoya tepki vermezsem ikiyüzlülük yapmış sayılırım sanırım. Videoda yolu satın almışcasına ortasında duran gergedanı bir kenara bırakırsak, şehiriçi epey agresif sürüşünüzün kendiniz ile birlikte bir çok otomobili ve yayayı tehlikeye attığını düşünüyorum. Bu hızlarda önünüze fırlayacak veya fırlar gibi yapıp son anda farkedecek bir yaya yola fırlamasa dahi kaza yapmanıza sebebiyet vermesi işten bile değil. Ya da yanlışlıkla 20 cm sizin geçtiğiniz tarafa kıran bir arabaya temas da olası. Belki de bu olasılıklar sizi bu sürüşe itiyor adrenalin bakımından. Motosiklet tecrübenizi sorgulamıyorum lütfen yanlış anlamayın haddime değil. Belli ki skill sahibisiniz ama bu tarz durumlarda skill ve motosiklet donanımı pek de kurtarıcı olmaz diye düşünüyorum.
Pişmanlık yaşamadan bir ömür boyu motosiklet sürebilmek dileğiyle. Saygılar.
estağfirullah. asıl benim böyle sürmek haddime değil de bakma işte..
belki de. ulaşım aracı olarak değil, keyif almak için biniyorum haftada 1-2 kez.bu da söylediklerinizi doğrular nitelikte. iyi dilekleriniz için teşekkürler, bilmukabele.
Bilmiyor musunuz yav üzeri asfalt kaplı bir alanın yol veya otopark olmasına minibüs şöförü karar verir. Minibüs gidiyorsa orası yoldur. Kimse önünde duramaz, yavaslayamaz . Minibüs duruyorsa orası artık otoparktır. Diğer araçlar minibüsün etrafından dolaşarak geçmelidir, geçemiyorlarsa beklemelidir. Eğer minibüs şoförü veya yakını minibüsün yanında duruyorsa orası otoparka dahil olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)