Fiyat performans açısından dikkat çekiyor gerçekten. Aslında merak ettiğim şeyler var çünkü test etme şansım yok maalesef. Yol tutuşu, yakıt tüketimi, malzeme kalitesi, gücü gayet iyi sanırım. Herkes aynı görüşte okuduğum yorumlarda. Yedek parça pahalı deniyor bu beni biraz korkutuyor. Kaza harici arıza verip masraf açmaz ise makuldür bence çünkü malzeme kalitesi yüksek ise az arıza az masraf durumu oluşur. Kronik sorunları var mı? Oturuş pozisyonu nasıldır yorucu mu? bagaj takmam lazım, bu konuda bir sıkıntısı var mıdır? fabrika çıkışı lastikleri çok kötü mü hemen değiştirmem gerekir mi? Bir de frenleri yeterli mi? bu arada bende de seyhan125 vardı, gece yarısı 12 saatte, mart ayında sahil tarafından İzmir Antalya yapmışlığım da var Seyhan’la ama o zaman gençtik
soğuktan çantamda ne varsa üzerime giymiştim, örme eldivenlerin üzerine kat kat çorap takmıştım ellerime
güzeldi
ama şimdi güvenlik ön planda çoluk çocuk var artık, gücüne hızına göre güvenlik kısmı yeterli mi? Baya bir sorum varmış aslında
alakan için teşekkürler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------
Böyle 250-609-1000 diye gidersem evde dayak yerim
ama en azından bir 250 olması mantıklı gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
Evet ben de İnazuma taraftarıyım ama çok pahalı gerçekten:( wolf de içime siniyor epey hocam. En mantıklısı sanırım. O paralara çıkarsam. Tabi altın elbiseli adamın dediği gibi cbf150 bulgur pilavıdır, doyurur insanı, ama neticede bulgur pilavıdır. Hesap kitap yapıp bir düşüneyim