Daha beter olur inş.%51 lik koyun sürüsü asalak takımı düşünsün.Acımıyorum artık dindende soğudum bunlar müslümansa ben ateistim kafa rahat.
Daha beter olur inş.%51 lik koyun sürüsü asalak takımı düşünsün.Acımıyorum artık dindende soğudum bunlar müslümansa ben ateistim kafa rahat.
Öderiz kardeş , sıkıntı yapma...
Ben asıl Kira geliri olan mal sahipleri bu sene ödeyecekleri vergi artınca ne diyecekler onu görmek için bekliyorum , arada kaynadı gitti
Eti sütü peyniri yumurtayı bilmem.Bildiğim bişey varsa bu sene motosiklet fiyatları %20 %30 attı ve satış rakamlarıda düşmedi.Bu ay olmazsa ocak ayında açıklanır satış rakamları göreceksiniz.Araba satışları da her ay açıklanıyor zaten aynı yine düşüş yok geçen sene ile.
Ben ki yeni motosiklet almayan birisi olarak kendimi alt tabaka olarak görüyorum.Ama param yok diyene de hiç acımam.Bu böyle biline...
Şimdi "kuvvetmira" gelir ve hepimizin aslında ne kadar yanlış düşündüğümüzü, aslında hepimizin farkında olmasak da fetöcü veya faşist olduğumuzu anlatır. Ayrıca çoğunluğun iradesi olan zamların eleştirilemeyeceğini sözlerine ekler ve herkes gönül rahatlığı içinde evlerine dağılır.
İsterse %500 zam yapsınlar. Herkes halinden memnun, halk bir şekilde yaşamını sürdürüyor. Zam yaptıkça vatandaş o partiye asla oy vermem. Herşeye zam yaptılar, geçinemiyoruz diyor. Seçim zamanı tüm ürünler ucuzlar. Baktılar ürünlerin ucuzlamasına kanmıyorlar. Emekli ve çalışana 300, 500 TL bayram harçlığı diye kandırıp oy toplarlar. Kimse kusura bakmasında 1400 TL ye 1 ay geçinemiyorsun. Çoğu kişi kirada. Ortalama 600 TL kira, faturalar[elektrik-su-doğalgaz-internet-telefon] en az 400 TL. Çocuğun okul masrafı desen en az 400 TL. Eee noldu etti mi sana 1400 TL. Bu insanlar 1 ay boyunca ne yiyecek. Haftanın bir günü istediği gibi gezip tozamayacak mı? Gidişat kötü
bi yandan terörist esed
bi yandan birleşik arap emirlikleri
bi yandan khk larla darbe yapanları durduranlara soruşturma izni verilmemesi
diğer yandan tek tip kıyafet mevzusu
başka yandan taşeron kadro muamması (eski işverene açmış olduğun bi dava varsa yani hakkını arıyorsan devlet vazgeç diyor yoksa kadro yok)
bunları hepsi suyu bulandırma taktiği arkadaş bak bakalım türkiye de işsizliği açlığı kapıtılan şeker fabrikalarını atanamayan öğretmenleri bi türlü karara bağlanamayan asgari ücret zammını konuşan var mı
he herşeye zam yapılıyor bu asgari ücretle geçinmeye çalışan insanların belini büküyor başka kimseye olan birşey yok
Dans demişken (hokahey), parçasını da koyalım tam olsun
Stromae - Alors On Danse
(Şarkının sözlerinin çevirisini bulup bakmanızı tavsiye ederim.)
Bu millete az bile daha fazla zam olması gerekir.ben hayatımdan memnunum çoğu kişinin tuzu kuru zaten yollardaki arabalara avm lerdeki kalabalığa bakarsanız 3 5 kişiyi ilgilndiren zamcık yağmuru.fakir fukaralar düşünsün nese sıkın dişinizi az kaldı seçimlere erzak yardımını kaparsanız sırtınız yere gelmez
https://m.youtube.com/watch?v=Fpe_v54ygg4
İzle otur ağla. ......
Yeter mi? Yetmez tabii. Herkes vergisini bize versin, bize vermiyorlarsa biz oynamıyoz.
"Eğer tebliğ yürürlüğe girerse Türk vatandaşlarına uygulama, müzik, alan adı temini, yazılım satan Amazon ve eBay gibi e ticaret şirketleri KDV mükellefi olacak. Maliye mükellefiyeti resen yani kendisi tahsis edecek. Bu şirketlere ‘Sen artık Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı KDV mükellefisin’ denilecek. Bu şirketler Türkiye’ye elde ettikleri gelirin KDV’sini ödeyecek. Ödemediği halde Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümlerine göre Maliye tahsilat yapabilecek."
http://m.haber7.com/amphtml/ekonomi/...fiyeti-geliyor
Ver gelsin, yapıştır gitsin.
"Zorunlu sigorta poliçeleri ocak ayından itibaren yüzde 5 zamlanacak. Her ay yapılacak yüzde 1.5’lik otomatik artışla Aralık 2018’de kümülatif zam oranı yüzde 23.56’ya yükselecek."
http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...m-2148457/amp/
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------
Tablet nikahtan sonra. Kısmetse 3
O sırada Almanya'da
"Son 20 yılda temiz elektrik kaynaklarını teşvik etmek için 200 milyar dolarlık yatırım yapan Almanya'da bu dev yatırım beklenmedik bir duruma yol açtı ve bazen büyük tüketicilere elektrik kullanmaları için para ödenmeye başlandı."
http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/almanyada-elektrik-kullanmalari-icin-para-odeniyor-2149278/amp/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)