yutubırların yemek videolarını da izleyebilirsin
Geçmiş olsun, bildiğim kadarı ile müdahale edilmemesi durumunda ciddi bir risk taşıyor apandist.
Kardeş geçmiş olsun,1000li puzzle al baya zaman öldürür.yabanci teknoloji belgeselleri izle.vs.
ya ben hala istifrayi istifa okuyup niye istifa ettin diyen arkadasa guluyorum affedin toparlanamiyorum. cok gecmis olsun bu arada.
Cosmos diye belgesel var izlemeyen izlesin efsane bir şey
yutubda bi dünya şeyler var
Geçmiş olsun. Kendine iyi davran. Kalkınca da hayatında değişiklik yap ve honda today'a binmekten vazgeç Ameliyat sonrası yeni dönemde artık R125'i çıkar dışarıya Şaka bir yana iyileşmene bak. Ben anime serisilerini izliyorum o gibi durumlarda. Bleach ile Akame ga kill'i öneririm. Tabiki Hellsing'in yeri ayrıdır
Geçmiş olsun bende de o dert var. 35 gün oldu bir haysiyet yoksunu şahsın motoruma vurmasından dolayı kaza geçirdim ve el bileğim kırıldı ameliyat geçirdim. Daralıyorum sıkılıyorum patlıyorum evde. Diriliş Ertuğrul tavsiye ederim güzel zaman geçiyor )
Bugün mesai başladı, doktor 30 güne kadar rapor verebilirim demişti ama ben 5 gün aldım yılbaşından sonra salı günü başlarım yoksa patlarım demiştim. Uyanamadım dün bigünde kendime izin verdim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hastanedeyken pek bakamadım, ardından hastaneden çıktım ve kız arkadaşım beni terk etti. İnanılmaz moralsiz bi dönemdi buraya bakmak gelmedi içimden dertli dertli daldım uzaklara hep
Şimdi yazdıklarınızı okuyunca kendi mesajıma baktım tekrar ben oyun, film tavsiyesimi istedim acaba diye eksik olmayın ama ben o işleri bi türlü beceremiyorum. Oturayım film izleyim diyince izleyemiyorum. Fakat yılbaşında ayrılık acısı bana öyle bi işledi ki, çıktım evden iş yerime geldim, kendime bi nargile yaptım çay demledim bi dram bi film açayım ağlayayım dedim, ağlayamıyorum yine olmadı. Akşam 8 gibi başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar 3 kere nargile yaptım, 2 kere çay demledim, 1 litre cola, çerez ve 1 paket puro tüketmişim ve 4 tane film izlemişim
her yolu denedim, evim sensin izledim olmadı, delibal denedim olmadı, dedim biraz tarz değiştireyim, nefes izledim, dağ izledim yine yok. Yeni yıla 2 kilo alarak girdik
R125 yata yata büyüdü R6 olmuş abi motoru çalmasınlar diye öyle bi yere koyuyorum ki apartmanın içinde 3 basamak dışında 3 basamak bir de 4-5 metrelik yokuştan çıkarmam gerekiyo, bu dikişlerle bunu denemem için evde artık kendi kendime dikiş atabiliyo olmam lazım, motorun depo ful ve şu an yaklaşık 180 kilo civarında geliyo :D
Netflixe üye ol. ayda 28 tl gibi birşey. İstediğin an iptal edebiliyorsun yani 1 ay bile kullanabilirsin. Bütün dizileri belgeselleri seyret.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)