Hayırlı olsun deyiverin gari...
Reklamlar
-
Whatsup ta bir tanıdığım ile devam ettirdiğim pazarlaşma sonucunda anlaşıya vardık.
Tilki döndü dolaştı kürkçü dükkanına geldi, eh bi kere kokusunu aldım be kardeşim. İki motorumu da sattıtan sonra hayalimi bahara ertelerken bir tesadüf ile tanıştığım, sizlerden değerli olmasın bir arkadaşım ile neticeye vardık. Kısmetse yarın noter de buluşacağız.
16500 k, 2014 model, 2015 trafik çıkışlı, 3000 km de rosso 2 lastiği ile orta sehpalı, arka taşıma demirli, koruma demirli, elcik korumalı,
orjinal ped li (demirlerin hepsi hepsi irfan abiden) siyah inazuma... yok arkadaş inazuma bende ayrı bir yer etti. Başka modellere dahi gözüm kaymadı. Bilen bilir. İnazuma aşk tır. Sevdadır. Al beni götür diyen bir motordur. Bir klasiktir. Sen de de bel fıtığı olsa emin ol derin bir aşk beslersin.
Güzel bir fiyata anlaştık. Gece gece sevinç oldum yahu..
Allah belanı vermesin tamam tamam verdim gitti, üçü beşi boşverdim yeminle bu ne inazuma aşkıdır yaaa dedi..
Kısmetse yarın teslim anındaki fotoları paylaşırım...
Hadi gel de uyu şimdi aq... 40 yaşını geçtik hala çocuk sevinci... İşte budur hayatın anlamı...
Reklamlar
-
Hayirli olsun arkadas,Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.
-
Hayırlı olsun. Kaça anlaştınız acaba?
-
-
11500 tl de pazarlığı sonlandırdık. 500 güzellik oldu diyebiliriz. Motorun hakkı var...
VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR, KADERİNE TERK EDİLEMEZ
-
Hayırlı olsun kazasız belasız nice gezmeler.
-
Hepinize teşşkür ederim Allah sizlere daha iyilerini kazasız belasız nasib etsin
-
-
Hayırlı olsun kazasız belasız. Methini çok duydum, seven çok seviyor gerçekten.
-
26 Aralık 2017, 02:39
Hayırlı olsun.
Amma velakin bunu ıslatmamız gerek bizim buralarda adet böyle.
-
26 Aralık 2017, 02:42
Mersin İl Temsilcisi
-
26 Aralık 2017, 03:11
İnazuma kullanmak şöyle bir şey;
Sabah sekiz de işbaşı yaparken yürüme mesafesinde epey bi soguk seni çarpıyor, yüzünü ısırıyor...lan diyosun daha dur yeni başladık, ki uyanma safhasını katmıyorum bile...
Bismillah, gece vardiyasından binbir tnae teknik, teorik problem tutanağı, arıza raporları önüne yığılıyor...
Onu arıyon yerinde yok, bunu arıyon dışarda, şunu arıyon izinli...
İş başa düşüyor, koştur allah koştur, arada bir dünya maile cevap ver, cep susmaz, dahlitel susmaz, telsiz susmaz. susarsa günaha girer zaten oç...
Renkli çıktı lazım, asistan nerde aq.. makine 3.katta git onu kovala...çıktıyı al, sen gelene kadar seni yerinde bulamayan adam oraya buraya şikayet etsin...
Öğlen yemek vakti çoktan geçer, acıkırsın. Fazla şansın yok döner ayran devam et...
Öğleden sonra ecnebi grup var güvenlik birifingi verilecek ( illaki her gün olur, olmazsa hatırı kalır)
Teknisyen gelir apor verir kırk tane arıza ve satınalma formu, hadi onları değerlendir, kırktane mail yaz teklif mektubu hazırla, teknik şartname hazırla..
Akşam oldu, genel denetlemeye çık, rapor yaz, e acıktın tabi, pöskivitle geçiştir... Şöyle böyleydi..
Mesai bittiiiii, hadi eve git şimdi... Metroya bin, daha doğrusu bineme, yada sen binene kadar sana bin kişi binsin.. (bu arada metro için her kapıda bir imam şart kardeşim, inan ki lazım oluyor) Taciz maciz hikaye.. göz yumuyo insan...başka şansın yok...
Çok uzamasın. yeter...
eve geldin yatağına yattın ayaklarını uzattın, hani belinde sırtında bir gerilme olur başta sonra pelte gibi salarsın kendini yorgan altına, iliğin kemiğin ısınır hayallere dalarsın beş on dakika...
Hah işte o an...
O beş on dakikanın rahatlaması, yatağında olmanın güveni, bir kedin var ise gelip ıslak burnuyla yüzüne dokunup, yorganı kaldır bende gelicem demesi anında yaşanan haz, sıcaklık, şefkat, gülümseme....
İnazuma kullanmak budur, ruhu budur... Ben bu şekilde tarif ediyorum...[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun baba..
Estağfurullah hocam, teşekkür ederim sağol, var ol... babalığın büyüklüğü senden dir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:10 ----------
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Amma velakin bunu ıslatmamız gerek bizim buralarda adet böyle.
Adetlerin huyudur, döner dolaşır yerini bulur. Her türlü üsdadım, yeter ki zaman olsun.
-
26 Aralık 2017, 03:19
-
26 Aralık 2017, 03:29
Yeminle mecnun leylaya böyle aşk beslememiştir inzumaya sakin laf etmeyin IP adresinizden evinizi bulur.
-
26 Aralık 2017, 03:37
Hadi hayırlı olsun, yarın fotolarını da isteriz
-
26 Aralık 2017, 06:49
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.
-
26 Aralık 2017, 07:56
Hayır olsun.
Kazasız sürüşler dilerim.
-
26 Aralık 2017, 08:06
tebrik ederim, güle güle kullan.
-
26 Aralık 2017, 08:09
Güzel günlerde kullanın
-
26 Aralık 2017, 08:38
Üstünde güzel ve keyifli sürmen dileğiyle, hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)