Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Hayırlı olsun deyiverin gari...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kuba kee100
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dualarıyla..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    allah mesut etsin,
    şunları unutma;
    onun benzini bittiğinde sen iteceksin, sen yürüyemediğinde o taşıyacak.
    hayat müşterek, her zaman günlük güneşlik olmaz, biriniz sinirliyse öbürü alttan alacak.
    en önemlisi sevgi, saygı...
    bursalıali bunu beğendi.

_chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın
    nereye dönersen dön popon arkanda kalir..

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı BLUERAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Whatsup ta bir tanıdığım ile devam ettirdiğim pazarlaşma sonucunda anlaşıya vardık.

Tilki döndü dolaştı kürkçü dükkanına geldi, eh bi kere kokusunu aldım be kardeşim. İki motorumu da sattıtan sonra hayalimi bahara ertelerken bir tesadüf ile tanıştığım, sizlerden değerli olmasın bir arkadaşım ile neticeye vardık. Kısmetse yarın noter de buluşacağız.

16500 k, 2014 model, 2015 trafik çıkışlı, 3000 km de rosso 2 lastiği ile orta sehpalı, arka taşıma demirli, koruma demirli, elcik korumalı,
    orjinal ped li (demirlerin hepsi hepsi irfan abiden) siyah inazuma... yok arkadaş inazuma bende ayrı bir yer etti. Başka modellere dahi gözüm kaymadı. Bilen bilir. İnazuma aşk tır. Sevdadır. Al beni götür diyen bir motordur. Bir klasiktir. Sen de de bel fıtığı olsa emin ol derin bir aşk beslersin.

Güzel bir fiyata anlaştık. Gece gece sevinç oldum yahu..

Allah belanı vermesin tamam tamam verdim gitti, üçü beşi boşverdim yeminle bu ne inazuma aşkıdır yaaa dedi..

Kısmetse yarın teslim anındaki fotoları paylaşırım...

Hadi gel de uyu şimdi aq... 40 yaşını geçtik hala çocuk sevinci... İşte budur hayatın anlamı...
    Hayırlı olsun hocam, ne güzel tasvirler betimlemeler, gülegüle keyifle sürünüz
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 sl gitti MT 25 geldi
    Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde binin

serconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun

Motosikleti
    Ktm Duke 390 2017,Honda NC 750X 2019
    Hayırlı olsun,güle güle kullanın

Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Alıntı BLUERAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnazuma kullanmak şöyle bir şey;

Sabah sekiz de işbaşı yaparken yürüme mesafesinde epey bi soguk seni çarpıyor, yüzünü ısırıyor...lan diyosun daha dur yeni başladık, ki uyanma safhasını katmıyorum bile...

Bismillah, gece vardiyasından binbir tnae teknik, teorik problem tutanağı, arıza raporları önüne yığılıyor...

Onu arıyon yerinde yok, bunu arıyon dışarda, şunu arıyon izinli...

İş başa düşüyor, koştur allah koştur, arada bir dünya maile cevap ver, cep susmaz, dahlitel susmaz, telsiz susmaz. susarsa günaha girer zaten oç...

Renkli çıktı lazım, asistan nerde aq.. makine 3.katta git onu kovala...çıktıyı al, sen gelene kadar seni yerinde bulamayan adam oraya buraya şikayet etsin...

Öğlen yemek vakti çoktan geçer, acıkırsın. Fazla şansın yok döner ayran devam et...

Öğleden sonra ecnebi grup var güvenlik birifingi verilecek ( illaki her gün olur, olmazsa hatırı kalır)

Teknisyen gelir apor verir kırk tane arıza ve satınalma formu, hadi onları değerlendir, kırktane mail yaz teklif mektubu hazırla, teknik şartname hazırla..

Akşam oldu, genel denetlemeye çık, rapor yaz, e acıktın tabi, pöskivitle geçiştir... Şöyle böyleydi..

Mesai bittiiiii, hadi eve git şimdi... Metroya bin, daha doğrusu bineme, yada sen binene kadar sana bin kişi binsin.. (bu arada metro için her kapıda bir imam şart kardeşim, inan ki lazım oluyor) Taciz maciz hikaye.. göz yumuyo insan...başka şansın yok...

Çok uzamasın. yeter...

eve geldin yatağına yattın ayaklarını uzattın, hani belinde sırtında bir gerilme olur başta sonra pelte gibi salarsın kendini yorgan altına, iliğin kemiğin ısınır hayallere dalarsın beş on dakika...

Hah işte o an...

O beş on dakikanın rahatlaması, yatağında olmanın güveni, bir kedin var ise gelip ıslak burnuyla yüzüne dokunup, yorganı kaldır bende gelicem demesi anında yaşanan haz, sıcaklık, şefkat, gülümseme....

İnazuma kullanmak budur, ruhu budur... Ben bu şekilde tarif ediyorum...[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------

Estağfurullah hocam, teşekkür ederim sağol, var ol... babalığın büyüklüğü senden dir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:10 ----------

Adetlerin huyudur, döner dolaşır yerini bulur. Her türlü üsdadım, yeter ki zaman olsun.

Sabah sabah çay molamda evden getirdiğim poğaçamı kemirirken şu adamın mesajını okuyayım, sevinci ile içim ısınsın dedim. Moladan önce açıkta kalmış DÖF'ümü kapatmaya çalışıyordum. Yığınla cevaplanacak mail, doldurulacak proses formu, hazırlanacak teknik şartname varken senin mesaj ile içim karardı. Neyse artık, akşama çok var...

Bir önceki motorum idi Inazuma. Kara Kuzgun. Hala yağ gibi kaymasını, spor oturuşunu ve rahatlığını özlerim. Senin için de hayırlısı olsun.
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin. Motor sağlamsa fiyat çok iyi, bir tane de bana ayarla şundan

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Hayirli olsun arkadaş,Allah kazasiz belasiz cezasız kullanmayı nasip etsin.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Öyle bir anlatıyorsun ki aklımda yokken aklıma soktun yahu. Resmen aklımı çeliyorsun. Zaten ilk motorumu sürüyorum hali hazırda 250cc değiştirecem İnazuma ile yine 250cc... Eee hani cc yükseltecektim?

Memcoş48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XRx
    Hayırlı uğurlu olsun deyivedik gari, şaka bir yana o sevdadan bende de var en sonunda alacağım inazuma f.

Motosikleti
    cıks
    hayırlı uğurlu olsun

Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Kazasız belasız hayırlı olsun, güzel günlerde.

öncelikle hayırlı olsun.

NC'yi sattıktan sonra cbr250 ile inazuma arasında kalmıştım. açıkçası yakıtının biraz daha fazla olması ve cbr ye göre biraz da ağır olması beni cbr'ye yönlendirmişti. Gerçi aynı modellerinde yaklaşık 2 bin tl de fiyat farkı var. Cbr'ye göre tek iyi yönü rahatlığı gibi gelmişti (anlatılanlara göre) ve vazgeçmiştim. Açıkçası ilk motorum da cbr idi ve fazla vakit geçirememiştim, tekrar tatmak istedim sanırım. Ama yeni motor düşünürsem inazuma şu anda ilk sırada; şu ünlü "mercedes" konforunu görmek istiyorum.

Motosikleti
    pulsar rs 200
    Hayırlı olsun. Benim de satıp alasım geldi şimdi o kadar anlatınca

Motosikleti
    pulsar ns200
    Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle.

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    hayirli olsun

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)