hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dualarıyla..
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dualarıyla..
allah mesut etsin,
şunları unutma;
onun benzini bittiğinde sen iteceksin, sen yürüyemediğinde o taşıyacak.
hayat müşterek, her zaman günlük güneşlik olmaz, biriniz sinirliyse öbürü alttan alacak.
en önemlisi sevgi, saygı...
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde binin
Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun,güle güle kullanın
Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah
Sabah sabah çay molamda evden getirdiğim poğaçamı kemirirken şu adamın mesajını okuyayım, sevinci ile içim ısınsın dedim. Moladan önce açıkta kalmış DÖF'ümü kapatmaya çalışıyordum. Yığınla cevaplanacak mail, doldurulacak proses formu, hazırlanacak teknik şartname varken senin mesaj ile içim karardı. Neyse artık, akşama çok var...
Bir önceki motorum idi Inazuma. Kara Kuzgun. Hala yağ gibi kaymasını, spor oturuşunu ve rahatlığını özlerim. Senin için de hayırlısı olsun.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin. Motor sağlamsa fiyat çok iyi, bir tane de bana ayarla şundan
Hayirli olsun arkadaş,Allah kazasiz belasiz cezasız kullanmayı nasip etsin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Öyle bir anlatıyorsun ki aklımda yokken aklıma soktun yahu. Resmen aklımı çeliyorsun. Zaten ilk motorumu sürüyorum hali hazırda 250cc değiştirecem İnazuma ile yine 250cc... Eee hani cc yükseltecektim?
Hayırlı uğurlu olsun deyivedik gari, şaka bir yana o sevdadan bende de var en sonunda alacağım inazuma f.
hayırlı uğurlu olsun
Kazasız belasız hayırlı olsun, güzel günlerde.
öncelikle hayırlı olsun.
NC'yi sattıktan sonra cbr250 ile inazuma arasında kalmıştım. açıkçası yakıtının biraz daha fazla olması ve cbr ye göre biraz da ağır olması beni cbr'ye yönlendirmişti. Gerçi aynı modellerinde yaklaşık 2 bin tl de fiyat farkı var. Cbr'ye göre tek iyi yönü rahatlığı gibi gelmişti (anlatılanlara göre) ve vazgeçmiştim. Açıkçası ilk motorum da cbr idi ve fazla vakit geçirememiştim, tekrar tatmak istedim sanırım. Ama yeni motor düşünürsem inazuma şu anda ilk sırada; şu ünlü "mercedes" konforunu görmek istiyorum.
Hayırlı olsun. Benim de satıp alasım geldi şimdi o kadar anlatınca
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)