Fazla bağırmayan vede çokta sessiz olmayan egzoz varmı ?
Reklamlar
-
Selamlar, Ben RKS TİTANİC 150-S Motosikletime egzoz takmak istiyorum ancak kafamdaki gibi bir egzoz bilmiyorum.
Ne çok bağıracak nede çok sessiz kalacak. Çünkü şuanki egzozumdan ses çıkmıyor 0 yani zaten egzozdan hava çıkan yer emin olun serçe parmağınız kadar birşey neden bu kadar küçük yapmışlar anlayamadım.
ÖNERİLERİNZE AÇIĞIM Pahalı olmasın max 210tl
Reklamlar
-
egsoz konusunu bilmiyorum fakat yazılarınızda "fatih.met" stili bir lezzet var sayın liseli.
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
egsoz konusunu bilmiyorum fakat yazılarınızda "fatih.met" stili bir lezzet var sayın liseli.
O ne oluyor hocam :D :D
-
Ahahahha
Yaklaşık 8 ay,yok yok 9 aydır böyle haykırarak gülmemiştim.
Tenkyu.
[IMG][/IMG]
“Büyük beyinler fikirleri tartışır, orta halliler olayları, küçük beyinler ise insanları tartışır.”
-
150S'in egzosunu gayet sesli diye biliyorum ben arızalı olmasın. Titanic 150nin sesi z250sl'nin üç katı gibi tiz ve hoş bir sesi var mesela yüksek devirde hele..Ybr,mondial z one, drift'ten fln sesi yüksek. Daha ne olsun, sesi trafikte de gayet güzel duyuluyor.200 liralık egzoz üstündekinden iyi olmayacaktir.Titanic için söyledim ama 150s aynı diye biliyorum..
-
kefkes adlı üyeden alıntı
150S'in egzosunu gayet sesli diye biliyorum ben arızalı olmasın. Titanic 150nin sesi z250sl'nin üç katı gibi tiz ve hoş bir sesi var mesela yüksek devirde hele..Ybr,mondial z one, drift'ten fln sesi yüksek. Daha ne olsun, sesi trafikte de gayet güzel duyuluyor.200 liralık egzoz üstündekinden iyi olmayacaktir.Titanic için söyledim ama 150s aynı diye biliyorum..
Hocam 150-s lerde motorundan yüksek devirlerde müthiş bir ses geliyor ama egzozdan 1 desibel bile ses çıkmıyor yüksek devirde 4 silindir gibi ses çıkarıyo motoru o hoşuma gidiyor birde egzozdan gelsin istiyorum
-
İbretlik yorum 😂😂😂 :D Çok iyiydi :D
-
Katalizör iptali ile mis gibi ses alırsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)