Eylül ayında bir akşam sürüşünde İzmir-Mordoğan yolunda başıma gelen ve baykuşun gövdesinin değil kanatlarının kaskıma çarpmasıyla sonuçlanan olay anı
Eylül ayında bir akşam sürüşünde İzmir-Mordoğan yolunda başıma gelen ve baykuşun gövdesinin değil kanatlarının kaskıma çarpmasıyla sonuçlanan olay anı
bıktım bu motosikletçilerin kavgalarından, ona yumruk atmak, baykuşa kafa atmak. yeter yeter...
pardon hocam ya yanlış konuya geldim galiba.
bu yutupda iyi para var sanırsam
Sence bu işten para kazanmaya çalışan birinin videosu böyle mi olur ? intro yok,sunum yok,grafik yok sadece salt video. yaşadığım bir anı burada paylaşmak istedim. çok mu zor ergenler gibi gidip onun içinden geçtim buna şöyle makas attım demek. istediniz yorumu yapın da bana ergen muhabbetti yapmayın.
Snappy görmesin. :)
Benimde artçıyken kafama güvercin çarpmıştı , hemde enseme :D . Allah rahmet eylesin. Hatta abim bana 'kuş katiliii' demişti :D
Çok kötü bir olay bende bir kere kumruyla çarpışmıştım Allahtan ölmedi hayvancık.
benim kafama da
bay mı bayan mı takıldı
yarasa deyip kurtuldum
kılışlar oğlu segeka batırdı siz önce ona segakayı nasıl batırdığını sorun
beyler çok pardon ben direk fevri girdim galiba
geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Bende gündüz vakti kumruya kafa atmıştım. Baktım sağdan bir cisim yaklaşıyor. Biri patates fırlattı sandım. Kumruymuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)