Bir klasik.. bu motor alınır mı ?
Reklamlar
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...97616654/detay
Herkese merhaba. Öğrenciyim. Yakıt giderine dikkat etmem gerekiyor. Kullanım amacım 200-250 km. Kadar yol yapmak. Bütçe gereği tek silindir ve Naked bakıyorum. Uzun yol motoru değil maalesef ama 125 cc ile uzun yoldan daha rahat olacağı kesin. Buna yetebilecek kadar Birikmişim var. Açıkçası yetkili satıcı olduğu için güvenilir geliyor ama siz de bir bakın istedim teşekkür ederim şimdiden.
Reklamlar
-
Alınır alınmasına, çok güzel motordur kendileri de, sen öğrenciyim diyorsun. Bütçen de buna yetiyormuş. Senin hiç kawasaki yedek parçalarının efsanevi fiyatları hakkında bilgin yok galiba
Kaza yapmadığın, motorun sağını solunu kırmadığın sürece iyi motordur. Mesela aç interneti almak istediğim motorun ön farı kaç paraymış bir bak derim.
Bana sorarsan parçası daha ekonomik olan japonlara yönel derim. Öğrenci adama parçası pahalı motor uymaz. Hele ki bütçeni zorlayarak aldığın bir motorsa.
-
Ben de sandım motor klasik
-
Neden alınmasın? Ben de yeni aldım sayilir başka yerden;) 2018 de fiyatlar yükselir diye düşündüm belki de gelmeyecekti..z300 almak istemedim şimdilik..
Fakat ekonomini, motordan beklentini v.s. sen bilebilirsin, kullanımı muadilleri ne çok benzemiyor desem yeridir, imkanın varsa bi arkadaşından falan bulup denersen daha iyi olur.Neden bu da başka motor değil mesela..Karar senin.
-
Alternatif olarak çift silindir bakıyordum. Mt-25 yakıtta ve fiyatta üzecek. inazuma bakıyordum çoğu kişi rahat güzel ama performansı o kadar iyi değil dedi. Evet parçası pahalı ama + ve - leri koyunca daha ağır basıyor sanki. Duke 250 fiyatı da biraz geciktirir almamı.
-
Reis şimdi bütce demişsin ama bu motor 18.000 tl civarına geliyor. Bence şubat ayını bekle Cb300r bak, efsane birşeye benziyor, şahsen ben düşünüyorum. Cb125r da olabilir.
-
mgokbulut727 adlı üyeden alıntı
Reis şimdi bütce demişsin ama bu motor 18.000 tl civarına geliyor. Bence şubat ayını bekle Cb300r bak, efsane birşeye benziyor, şahsen ben düşünüyorum.
5 yıldır 125 cc kullanıyorum. Yükseltmek istedim.
-
Cb300r O zaman
-
amca oğlu öğrenci isen bu motora girmeyeceksin piyasada daha cok tutulan r25- cbr250 vs olaylarına bak bunda parçalar motorun yarı parası
-
22 Aralık 2017, 22:14
kefkes adlı üyeden alıntı
Neden alınmasın? Ben de yeni aldım sayilir başka yerden;) 2018 de fiyatlar yükselir diye düşündüm belki de gelmeyecekti..z300 almak istemedim şimdilik..
Fakat ekonomini, motordan beklentini v.s. sen bilebilirsin, kullanımı muadilleri ne çok benzemiyor desem yeridir, imkanın varsa bi arkadaşından falan bulup denersen daha iyi olur.Neden bu da başka motor değil mesela..Karar senin.
Şimdi hocam 250 üstüne çıkamam. Fiyattan dolayı. 250 cclerin çoğuna baktım. Kimi fiyattan Yüksek kimi yakıttan. Bu yakıt olarak koymayacak. Parçası evet pahalı ama dikkat etmek zorundayım. Kawa oluşu güven veriyor. Ayda 800 km kadar kullanımım olacak. Çoğu şehirler arası. Ben de isterim bi uzun yola uygun motor ama durum belli. 125 cc ile rahatsızlığı geçtim güvensiz oluyor.
Bu motor da fiyatı uygun geldi açıkçası fiyat performans olarak bakınca
-
22 Aralık 2017, 22:20
bence alınır. azıcık minik, çok sevimli, çok güzel bir motor ama dendiği gibi parça fiyatları
-
22 Aralık 2017, 22:23
Bu bütceyle 2.el 250cc daha iyi bir motor alabilirsin z250sl çok zevkli bir motor test etmiştim ama 200km yol bu motorla çekilmez yanlış hatırlqmıyorsam bu modelin parça fiyatları uygundu
-
22 Aralık 2017, 22:23
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
bence alınır. azıcık minik, çok sevimli, çok güzel bir motor ama dendiği gibi parça fiyatları
2016 model olması sorun olur mu ? Fiyatı sizce nasıl ?
-
22 Aralık 2017, 22:30
Bu motor ile nereden nereye gideceksin ? 200 km ?
-
22 Aralık 2017, 22:32
anılbel adlı üyeden alıntı
Bu motor ile nereden nereye gideceksin ? 200 km ?
Belli bir konum için yazmadım. Ortalama olarak.
-
22 Aralık 2017, 22:32
Benelli tnt250 yede bir bak
-
22 Aralık 2017, 22:37
0 motorun neyini tartışalım. Beğeniyorsan bütçende el veriyorsa al.
-
22 Aralık 2017, 23:47
O sonundaki SL , SLIM'in kısaltması. Boy biraz uzunsa baya küçük kalabiliyor. Bir de herkes demiş ama parça fiyatları Barkın Abi'nin deyimiyle 'damarlı' Dikkat etmek gerek.
-
22 Aralık 2017, 23:52
18000 mı illa Kawa olacaksa ve bu cc aralığında bunu almak yerine 2.el bı z300 çakar yoluma bakarım .
Cb250r fiyatı biraz damarlı olur bence
-
22 Aralık 2017, 23:59
bankimuun adlı üyeden alıntı
O sonundaki SL , SLIM'in kısaltması. Boy biraz uzunsa baya küçük kalabiliyor. Bir de herkes demiş ama parça fiyatları Barkın Abi'nin deyimiyle 'damarlı'
Dikkat etmek gerek.
177 boy 60 kilo sorun olmaz sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)