Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Güvenli süreyim derken kendini geliştirememek

REKLAM ALANI
    Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Tehlike yaratmayacak kadar yavaşlık iyidir. Ben yavaşlık yüzünden today'im çok badire atlattım. En son çarptılar. Birde r125m var. Hayatımda hiç vitesli motor kullanmamışken gidip aldım, onu çalıştırdım geldim. Bende çok temkinliyim, panik fren durumu yaşadım bi kaç kez, hiç düşmedim ama hepsinde ön teker kitlendi kaydım biraz. Gerçi vitesli motor tecrübem ve r125 tecrübem henüz max 300 km olmamıştır alışırım fakat kış şartlarından binemiyorum bahara kaldı aşkımız )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

evet bu konu bende de var, ama benimki daha çok ufak tefek hızlarda manevralarda falan kötüyüm düşücem afallicam kayicam gibi korkular gelişmeye engel oluyor evet

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oralarda ´´Kapişakmi bilader´´ ortami yoksa keyifte alinmaz motordan.
    Veya;
    Hey henry dostum, gaz koluyla aran yok sanirim bak,stretch lesene gazı..hizlanalim artik..
    Ok.richard.
    Hız limitinin araç kaynaklı değil, yol şartları ve yetenek kaynaklı olduğu araçlarda kapışma, eninde sonunda birilerinin hayat kaybıyla sonuçlanır... Allah korusun.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    ne yani? millet aralardan yılan gibi geçip gidiyor ve virajları dizler yerde alıyor diye bende mi onlar gibi yetenekli olmak zorundayım?

benim farkım bu, ben diğer insanlar gibi motor kabiliyetimi yükselteceğim diye uç noktalarda sürüş yapmam. riskli sürüşler benim karakterime aykırı bir kere.

trafikte neyin yarışını yapıyorsunuz arkadaşım? bence en kısa sürede bir psikoloğa görün derim.

Rosso 3 öneririm gerçekten güven veriyor. Yolda iyiyse süspansiyonlarda uygunsa yatiş açını arttırmana çok yardımcı olur. Africa ile diz değdirmeye çalışmamak lazim tabi. Yapanlar vardır illaki ama bende diz değdircek kadar cesaretlenemedim henüz 35bin km dolaylarindayim.

oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Hız sınırlarının yanında kendimi rahat hissettiğim hızlarda sürmeye çalışıyorum.
    Virajda ne kadar yatarım diye değil, daha güvenli nasıl sürerim diye düşünüyorum.

Bir ara çok taktım bu yatırma konusunu. Hep sürdüğüm, bildiğim virajlarda daha fazla yatmaya çalışıyordum. Fakat bu tarz bir sürüş esnasında ve sonrasında hiç konforlu olamıyordum.

Şu anda kendime göre bir limit çizgim var, onun dışına çıkmayı pek istemiyorum.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Arkadaşlar troll hesap kapatıldı. Siz halen normal bir bireymiş gibi cevap yazıyorsunuz

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Trolmüş sildim

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    tommi makinen en sevdiğim rallicidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Tabletten begenemedim,yazayim bari..benim de
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hız limitinin araç kaynaklı değil, yol şartları ve yetenek kaynaklı olduğu araçlarda kapışma, eninde sonunda birilerinin hayat kaybıyla sonuçlanır... Allah korusun.
    Araç kaynakli değil derken tekrar düşunmek lazim;

Litrelik 4silindirli 100-200hp arasi makinayi,moku yere düşmemiş şekil yapan kekoya ver bakalim düz yolda bile devirir motoru.

Şimdi birileri yaa abi binlik surdum çok kolaydi....he he öyledir..100metre gitmeyi motor surmek saniyor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)