Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü : Çocuklarınıza hediye olarak motosiklet almayın..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    pulsar rs 200
    valla bana kimse hediye motor felan almadı ben tabiri caizse yazları sabah 8 den gece 11 12 ye kadar it gibi çalışıp ehliyetimle motorumu aldım ha doğru mudur değil midir orasını bilemem. Ben de olsam ben de almam.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    twisten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eskiden bizim peder bey'de kırmızı bir mobylette vardı. binmek için deli oluyorduk ve fakat peder bey vermiyordu.

bir gün mobileti kaçırdım, epey bir sürdüm. haberi alan muhterem peder bey beni eşek sudan gelinceye kadar dövdü. yunan askerine vurur gibi vuruyordu. çok pis dövdü anlayacağınız.

sonra ben evden çok uzakta bir piknik yerine kaçtım. biraz ağladım orada. bir paket maltepe içtim. sonra zavallı anneciğimin yüreği dayanamamış, peder bey'e çıkışmış. git çocuğa düzgünce izah et, boş alanda biraz bindir, gönlünü al demiş. ana yüreği işte..

neyse, ben zeytin ağacı dibinde maltepe sigarası içmekle meşgul iken bir baktım bizim çılgın peder mobilet ile geliyor. hemen ağacın üstüne çıktım. saklandım. ben sanıyorum ki bizim peder dayaktan tasarruf etmek istemiyor, beni bir posta daha dövecek; meğer bizimki bana mobilet eğitimi vermeye gelmiş. benim haberim yok.

biraz dolandı, sonra gitti.

...

çocuklarınıza sadece motor değil, motor eğitimi de hediye ediniz.
    Üstüne bi de sigara içtiniz diye dövecek sandım Öyle olsaydı aşırı komik olurdu bizim için Sizin için değil tabi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)