Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

HANGİMİZİN HIZ İBRESİ YANLIŞ

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ......
    Ha seksen ha doksan ha yüz...

Ağlatma motoru,yolun olsun hep düz..

İster amir,ister hamal ol alinteridir...

Helalden ayrilmasin kararmasin yüz...

Yetimde olsun öksüzde olsun...

Yediğin lokma temiz olsun....

Bu hayat zor ve zahmetli....

Birakma asla o sağlam ipi....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

En garantisi radarın önünden son hız geç

CriminalS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Benim drift 148 basıyo ( GPS le ölçüldü )

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Yeni bir apaçi doğuyor, hatta doğmuş. Gerçekten çok acil konuymuş, yönetime acilen moderatör olma talebimi buradan iletiyorum. Tertemiz bir forum için beni seçin.

Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    "Düzgün bir dille (!)".... Acil acil ama çook aşırının aşırıs acil fakat öyle böyle değil yani nasıl desem ACİL KERE ACİL ! ve son bir şey ÇOK ACİL

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı demodemo42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MUSTAFA kardeşim galiba ironi yapıyorsun fakat rodaj döneminde motor eğer benım ibrem yanlıssa motor 120 yle gidiyosa ve ben dahada sündürmeye calısıyosam zararlı şeyler oalbilir değilmi o yüzden acil dedim
    kardeşim hertarafıyla oynanmış bir motordan bahsediyorsun ve bunun bir zararı olurmu diye forumdan bilgi istiyorsun :D tabiki dalga geçerler normal bu. Bir ustaya götürüp motoru göster bi baksın sıkıntılı bir durum varsa zaten belirtir.

Aklıma bi tur sırasında aydında ışıklarda yanıma yaklaşan veletler geldi cbf 1000 ile ışıklarda beklerken bisiklet tekerlekli ne olduğunu bilmediğim mobilet tarzı bir motor yaklaşıp abi hızımı ölçermisin demişti.. Gülümsedim. içimden bununlamı uğraşacam yapıştırır giderim dedim. Işık yeşile döndü aydın mcdonalsın ordan tekzene doğru giden düzlemede yapıştırdı, motosikletin üzerinde süpermen gibi hareketler yapmaya başladı , yanında gidiyorum en son kadranımda 165 gördüm. Töbe töbe dedim kendime :D ikinci ışıklarda çocuk kaç yaptım abi diye sordu 165 dediğimde tüh ya diyip üzüldü. Artık kaça çıkmayı hedefliyordu bilemedim. ama korkunçtu o ipince lastiklerle kasksık bir şekilde önüne bir tehlike çıktığında ne yapacağı düşündürücüydü..

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    telefonuna speedometer uygulamasini indir ve gps'ini acarak uygulamaya gir ve es zamanli olarak yola cikarak olc. genellikle hiz gostergeleri %5-10'luk sapmalar gosterebiliyor.
    imla icin kusura bakmain cunku internasyonel klavye ile yaziyorum ve bazi harfler yok.

Motosikleti
    KUBA RAZORE 150
    Abilerim arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürler bir sürü konulara değinmek istiyorum birincisi ben elbette 150 cc diye 150 km/h yapmak istemiyorum fakat diğer motorumda 150 cc yaptırılmıştı onda 110 120 de titreşim yoktu diye ben neden bu motorumda 100 diyince motorun delirdiğini şaşırıyorum diğer mevzu ise bu motorun rodajı tam olarak tamamlanmamış galiba o yüzden eğer ibre yanlışsa bende motoru zorluyorsam kötü şeyler olabilir diye korktum.Ve diğer bir konuya değinelim dalga geçmek ironi yapma konusuna sorum yüzünden benle dalga geçen olmuş arkadaşlar profosyönel olabilirsiniz ve acemilerin soruları size komik gelebilir ama bu sizin aşağılayıcı şekilde dalga geçmenize sebep değil bende bilgisayar yazılım ve ara bir ise teknik servis işleriyle uğraşıyorum günün birisinde arkadaşım geldi kanka dedi ram im çok düşük bunu internetten nasıl indirebilirim dedi ben onla dalga geçmedim kalbini kırmadım ona gerekli bilgileri verdim yanlışlarını düzelttim diyeceğim o ki egonuzu tatmin edecek başka birşeyler bulun bence
    Norton772 ve levend84 bunu beğendiler.

Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    Kendi adıma konuşayım,

Motosikleti ve bu forumu çok ciddiye alıyorum. Bu ilde bana bu forum kadar motosiklet bilgisi veren olmadı. Ev sahibi gibiyim.. Tozlansın istemiyorum.. İçeriğine de bakınca güzel şeyler görünsün istiyorum. Bir motosiklet kullanıcısı sorun yaşadığını belirten bir mesaj yazınca, elimden bir şey gelir mi acaba deyip okuyorum, bildiğim bir şey var ise yorum yapmaya,yakınımda ise yardımcı olmaya çalışıyorum.

Senin bahsettiğin durum ise farklı. Forumda trol konu açmadım ve her başlıkta yorumlarımı kaydetmeden önce sürekli tekrar gözden geçiriyorum. Düzeltiyorum aklım erdiğince, anlaşılırlığı biraz daha kolay sunabilir miyim diye..

Son zamanda bu click bait dedikleri linkler ve başlıklardan gına geldi artık. Konunu içeriğiyle alakası olmayan,"ACİL ACİL ACİL ÇOOK ACİL" dedikleri konuların hiçte hayat memat meseli olmadığı (!), Daha önce forumda milyon kez cevaplanan soruları "ARAMA" bölümünü kullanmadan hazıra almak isteyen kullanıcılar, İmlayı geçtim satır başı yapmayıp insanı kör etmek için yazılan kompozisyonlar artık dayanılmaz raddeye ulaştı.

Senin alınganlığın ve yaptığı yorum-açıklama, benim gibi düşünen ve senin de bunu fark etmen için verilmiş mesajı, başka yönlere çekerek saptırmak ve demagoji yapmak komik kaçıyor. Halbuki " Evet konuda ciddi bir aciliyet yok ama gencim ve heyecanlıyım, niyetimi aşmış olabilirim" desen sorun kalmayacak. Kendi doğruna takıntılı olarak ısrarcı davranırsan, daha bu ve bunun gibi nice HAKLI eleştiriye, iğneleyici sözlere maruz kalırsın. Kusurumuza BAK.

Anlamak ve anlatabilmek dileğiyle .İyi forumlamalar.
    zabuzaretta bunu beğendi.

horoza sormuşlar...
    ben ibreye bakarım demiş

ibrenin bu kadar önemli olduğu hiç aklıma gelmemişti

CriminalS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Son veri 153 kmh .

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)