HANGİMİZİN HIZ İBRESİ YANLIŞ
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Yüksek ihtimal senin ki doğru Telefon ile hız ölçebilirsiniz marketlerde tonla uygulama mevcut
-
Gazı iyi sündürsen motor dahada giderdi.
-
Motorların hangisi lastikten okuyorsa hızı , o doğru diğeri yanlıştır.
-
ACİLEN GPS İLE ÖLÇMEN LAZIM YOKSA ÇOK KÖTÜ ŞEYLER OLCAK HEMEN ŞİMDİ CABUK ÖLÇ HADİ ÇOK ACİL
-
ÖLÇ ! ÖLÇ ! ÖLÇ ! ÖLÇ ! ÖL !ÖL ! . Pardon yav. Dilim sürştü...
-
MUSTAFA kardeşim galiba ironi yapıyorsun fakat rodaj döneminde motor eğer benım ibrem yanlıssa motor 120 yle gidiyosa ve ben dahada sündürmeye calısıyosam zararlı şeyler oalbilir değilmi o yüzden acil dedim
-
Bu sitede sözde yönetim var!!!
İsterseniz banlayın zaten artık boş muhabbetten giremez oldum.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
20 Aralık 2017, 23:02
MARCHAİR arkadaşlar hepinize değil bu lafım neden bu kadar egoistsiniz herkesi kendiniz gibi bilgili sormadım motosiklet macerasına yeni katıldım öğrencilik hayatımda tatil günlerimde ben hammalık yaparak gece sırt ağrılarıyla yatarak üç kuruş birktirip para kazandım benım sizin tamirciye gidip al uleen kaç para sıfır parça tak veya neymiş leen al sıfır parça siteden tak gitsin gibi bi lüksüm yok benım bi parça arıza verse içim yanar sizin gibi maaşımı alıp bir miktarını motora yatıramam benım hafta sonunda hammalık yaptığım para yol parama gidiyor ders kitaplarıma gidiyor yemek parama gidiyor benim sizler gibi annem babam yok siz diyeceksiniz lan kerata niye aldın o zaman motosikleti paran yoksa biliyosunuzki motosiklet bi tutkudur aşktır şimdi egonuzu bi kenarıya atın ve insanları aşşağılamadan mesajlar atın o bunu unutmayınki size saçmpa sapan gelen sorular aslında acemilerin korkulu rüyası olabilir
-
20 Aralık 2017, 23:17
En sinir olduğum şeylerden biridir durduk yere yapılan fakir edebiyatı. Sen fakirsin diye kimse senle dalga geçmiyor. Sorduğun sorunun saçmalığıyla, yazındaki saçmalıklarla dalga geçiyoruz biz.
Caps lock tuşuna, noktalama tuşlarına da bozulur korkusula basmadın herhalde. Bozulursa nasıl tamir edersin fakir halinle?
-
20 Aralık 2017, 23:25
Fakir edebiyatı yapmıyorum durumu söylüyorum diğer konuya gelirsek bana uygun bir dille kardeşim veya arkadaşım yazım kurallarına dikkat edersen senin için daha iyi olacaktır diyebilirdin fakat sen aşşağılayarak ironi yapmayı tercih ettin bunun nedeni ne ? ayrıca pc klavyesinde hızlı yazdığım için noktalama işaretlerine büyük küçük harf uyumuna pek dikkat etmedim .Atalarımız derki insanı hayvandan ayıran en büyük özellik kibirdir.
-
21 Aralık 2017, 00:04
Değişik bir vaka
Üstelik böyle bir vaka mağdurlarına GPS den felan bahsedilmiş
Olayı iyice tetikleyip bırakıyorsunuz..
Yarınki başlık :
HANGİMİZİN telefonundaki HIZ İBRESİ YANLIŞ ACİLL ++++
-Şey telefonların markalar neydi..
Fakir edebiyatları yine başlar..
-
21 Aralık 2017, 00:06
Teorik olarak senin motor 9 ile 13 HP arasındadır , 13 HP lik motor yapacak maksimum surat 110 civarıdır oda yol ve rüzgarı bulur ise .
Hız dedigin olay da en çok hava sürtünmesi etkilidir . Sürtünme katsayısı hesabı da CD üzerinden yapılır . 80 km ye kadar sürütünme nerede ise yoktur bu dogrusal degildir . 3-4 HP lik motor da 80 km ye kadar çıkabilir .
Soruna gelir isek senin ibren daha dogru gibi geliyor o motor o süratlere çıkması zor tabi Adana Mersin otobanın da ki kekolar gibi motor un üzerine düz vaziyet de yatmadı isen .
Bu arada Allah kolaylık versin hem çalışıp hem okuyorsun seni taktir ettim. Umarım soruna yeterli cevap olmuştur
-
21 Aralık 2017, 00:19
150cc en az 150 yapması lazım arkadaşta ninja 300 var 300 yapıyor
-
21 Aralık 2017, 00:22
serif abi adlı üyeden alıntı
Teorik olarak senin motor 9 ile 13 HP arasındadır , 13 HP lik motor yapacak maksimum surat 110 civarıdır oda yol ve rüzgarı bulur ise .
Hız dedigin olay da en çok hava sürtünmesi etkilidir . Sürtünme katsayısı hesabı da CD üzerinden yapılır . 80 km ye kadar sürütünme nerede ise yoktur bu dogrusal degildir . 3-4 HP lik motor da 80 km ye kadar çıkabilir .
Soruna gelir isek senin ibren daha dogru gibi geliyor o motor o süratlere çıkması zor tabi Adana Mersin otobanın da ki kekolar gibi motor un üzerine düz vaziyet de yatmadı isen .
Bu arada Allah kolaylık versin hem çalışıp hem okuyorsun seni taktir ettim. Umarım soruna yeterli cevap olmuştur
Şerif Abi Bey, 100 cc motor hacmi demiş kardeşimiz. Bir yanlış anlama olayı olmasın. Hani olur ya insanlık hali. 9 Beygir desek belki ama 13 beygiri 150 cc altında fiziken elde edebilecek bir motor ben bilmiyorum. 100 cc nin üreteceği güç kağıt üstünde olanlara bakmazsanız 6 bilemedim 7 Hp.dir. 2T ler istisnadır. Şu hesabı 7-9 Hp.arasında desek bir de 3-4 Hp. motor ile 80km/s hıza ulaşılması extrem bir konudur desek sizce daha doğru olmazmı. Yanılıyorsam düzeltiniz lütfen.
Konu itibarı ile ibreyi kabaca test etmek isteyen kardeşimizin gps kullanma imkanı yok ise bir otomobil sürücüsü yahut japon bir motor sürücüsünden destek alması gerekir. Dynamometre ye bağlayacak hali yok ya...
-
21 Aralık 2017, 00:40
BLUERAY adlı üyeden alıntı
Şerif Abi Bey, 100 cc motor hacmi demiş kardeşimiz. Bir yanlış anlama olayı olmasın. Hani olur ya insanlık hali. 9 Beygir desek belki ama 13 beygiri 150 cc altında fiziken elde edebilecek bir motor ben bilmiyorum. 100 cc nin üreteceği güç kağıt üstünde olanlara bakmazsanız 6 bilemedim 7 Hp.dir. 2T ler istisnadır. Şu hesabı 7-9 Hp.arasında desek bir de 3-4 Hp. motor ile 80km/s hıza ulaşılması extrem bir konudur desek sizce daha doğru olmazmı. Yanılıyorsam düzeltiniz lütfen.
Konu itibarı ile ibreyi kabaca test etmek isteyen kardeşimizin gps kullanma imkanı yok ise bir otomobil sürücüsü yahut japon bir motor sürücüsünden destek alması gerekir. Dynamometre ye bağlayacak hali yok ya...
iyide tüm araçlar yüksek gösteriyor zaten sade çinliye özgü değil aprilia rsv 4 310 ile gidergen gps 291 gösteriyor en güzeli gps
-
21 Aralık 2017, 00:41
BLUERAY adlı üyeden alıntı
100cc imiş, 150cc yapmış önceki sahibi. serif bey de kaba bir hesap ile 9-13 hp arası demiş
-
21 Aralık 2017, 00:53
senin km saatin doğrudur.. çok kafaya takma okuldan eve illa 130 ile gitmene gerek yok sanırım.. hamallık yaparak motor aldım diyosun, ama 90'ı geçmiyor diye düşünüyosun acaba bu motor daha hızlı gidecek mi diye.. ne yapsın daha?
-
21 Aralık 2017, 01:35
MSMorkan adlı üyeden alıntı
100cc imiş, 150cc yapmış önceki sahibi. serif bey de kaba bir hesap ile 9-13 hp arası demiş
Epey bi kaba hesap olmus, onu demek istiyorum. Öyle bir tek cc yukseltmek ile o isler olmuyor malesef, arada bircok etken daha var. Ha olsa nasil olurdu... iyi olurdu demeden edemem..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
mertcan kardeşim, hakli yanin tabiki var, gprs ile yapilan konumlama olcumlerinde 10 mt sapma payi normal goruluyor. Boyle birşey normal ise hali ile hiz ölcumunde de sapmalar olacaktir. Dyno imkani ve ruzgar tuneli olmadigi icin dogruya en yakin hiz japonlar ile mukayese edilebilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)