Ducati MH900e Cafe Racer..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gerçekten çok güzel olmuş alet. Hastasıyım şu cafe racer projelerinin
-
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
Nuda yı ver Cagiva yı al. Sende benim gibi herkeste olmayan motora sahip olma fetişi var
Ne oldu eicma konusu. Benelli standından bahsedecektin bana
Sıradışı aletleri seviyoruz :D. Custom'a döndüreceğim bunu kısmetse. Fuar fotoğraflarını ayırabildim, Cumartesi güzel bir yazı hazırlarım senin için. Forumda da paylaşım ve bilgi olur hem.
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Sıradışı aletleri seviyoruz :D. Custom'a döndüreceğim bunu kısmetse. Fuar fotoğraflarını ayırabildim, Cumartesi güzel bir yazı hazırlarım senin için. Forumda da paylaşım ve bilgi olur hem.
Sabırzılıkla bekliyoruzzz
-
Bu ne çirkin motor, bedava gelse kullanmam...
-
-
hukukihayat adlı üyeden alıntı
Gareth Roberts kendi zevkine ve beğenisine göre tasarlamış, satışa sunmuş; "evet benim zevkim de aynı bu şekilde, ben olsam da aynısını tasarlardım" gibi kendi beğenisi olmayan kişiliksiz bir yaklaşımla bu motorun satın alınması mı bekleniliyor?
Bence caferacer/fighter gidip parayla hazır olarak satın alınabilecek bir tarz değil;
Hayal gücünüzü, yaratma becerinizi ya da beceriksizliğinizi yani kısaca sizin gerçekte olduğunuz halinizi az da olsa yansıtması gerektiğini düşünüyorum.
Parayla hazır olarak satın alınması halinde ise tarzınız hakkında değil sadece cüzdanınız hakkında bilgi verebileceği kanısındayım.
"hayatında kaç tane motor tasarladın da konuşuyon p.." diye düşünürdüm ben yazımı okusaydım
Seri üretim hiç bir motorla değişmeyeceğim ellerimle yaptığım, az da olsa beni yansıtan bir motor tasarlamışlığım var
http://i64.tinypic.com/5khaiq.jpg
Benzin deposunun rengi hariç çok güzel..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Normal bir ducati motosikleti almışlar gece vakti mezarlığa yağını boşalttıktan sonra incir ağacının tepsinden atmışlar. Resmen cin çarpmış aleti.
Egzozu ve kuru debriyajının görüntüsü hoş fakat o şase geometrisi, motorun duruşu ve karenajlar beni rahatsız etti. Sanki normal bir motosikletin deposunun üstüne çok ağır bir şey düşmüş de şase bu hale gelmiş gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)