Abi şuraya yorum atmayın gündeme gelmesin tekrar konu. Bi kişiye daha anlatamıcam söylemek istediklerimi
Doğa vahşidir. Güçlü olan hayatta kalır. Motorcu güçsüzmüş. Ekolojik dengeye kurban gitmiş.
Sene 1988. Bursa'da gece takside çalışıyorum. Dar bir sokakta müşteriyi indirdim. Saat gece bir gibi,
durağa dönüyorum. Yine dar bir sokak,yol tek yönlü, ben doğru istikametde ilerlerken az ilerden özel
bir otomobil ters yönden üzerime ,üzerime geldi, kafa kafaya bir metre aralık kala durduk. Özel araçtan fırlayıp yanıma gelen iki kişi kendilerine yol vermemi kibarca emretti. Kendilerine yolun benim hakkım
olduğunu, ters yönden geldiklerini hatırlattığımda polis olduklarını araçlarını sirenini çok kuvvetli
bir siren sesiyle anlattılar . Suçlu takibinde olduklarını o yüzden benimle uğraşmayacaklarını fakat
Şimdi benden aldıkları ruhsatımı , 1 saat sonra trafik şubeden kesilecek cezamla birlikte geri alabileceğimi söylediler. Kanaatim yalan söyledikleriydi. Amma seve seve, dike dike kendilerine yol
verdim. Allahtan trafik şubede bekçi bir arkadaşımız sayesinde ceza kesilmeden ruhsatı kurtardım.
Hepinize kazasız, belasız , cezasız sürüşler.
Hindistan'da 1 seneye yakin yasadim. Okudugum haberlerle biz cok ortusuyoruz. Kendi dilini bile duzgun konusamayan cahil iki ulkeden bahsediyorum, birinin mensubuyum.
Sasirilacak cok bir sey yok, 18 yasindaki bir kiza kimin tecavuz edip oldurdugu belli olmayan ulkede ters yonden daldiktan sonra motosiklet surucusunu doven adamlarin olmasi son derece normal bence.
Arkadaşlar bazen internet kafeye gidersin arkadaşların dan biri varmı diye bakıp çıkıyorsunuz. İçerden oturan biri gelip bana bakamazssın diyip ve 3 kişi olup seni dövüyor. İste araba sürücüsü de aynı yapmış. Tamamen araba sürücüsü haksız. Korkak oldukları için de hep birlikte plan yapmış. Aslın da kendine göre pisikopa'ta baglamış. Kocası olmayan annenin cocukları işte!
eğlenmeye çıkan 3 kekoya malzeme çıkmış ülkede bol bol oc olunca böyle şeylerin olması gayet doğal, bu yüzden diyorum alın 2 liraya bir emanet koyun cebinize ne zaman lazım olcağı belli olmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)