ruhsat, noter ve sigorta ne kadar tutar?
Reklamlar
-
ilk motorumu alıyorum, ekipmanlar tamam fakat tüm param motora gidecek diğerleri için yeterli param olmayacak bu evrak işleri ne kadar tutar? sigortayı yine birine hallettiricem ama diğerleri?
Reklamlar
-
BatuhanB adlı üyeden alıntı
ilk motorumu alıyorum, ekipmanlar tamam fakat tüm param motora gidecek diğerleri için yeterli param olmayacak bu evrak işleri ne kadar tutar? sigortayı yine birine hallettiricem ama diğerleri?
ikinci el aldığını var sayıyorum. noter masrafı 126 tl. sigorta ise değişkenlik gösteriyor. yaşın bulunduğun şehir vs bunlara etken.300-400 liradan başlar üst limit yok.
-
Merhaba,
birkaç hafta önce 250 CC motosiklet için yaptırdım, fiyat şirketler arası 15-20 lira oynayabilir.
Sigorta : 360 TL (İstanbul için, Bursa için 330 TL)
Sıfır alacaksanız emniyetten ruhsat masrafı 88 TL (özel plaka isterseniz polis destek vakfına 100 civarı bağış yapmanız gerekmekte...), plaka çıkarma için de 15 dakikada çıksın derseniz 40 TL, 1 saat beklerim derseniz 15 TL.
-
Se-ZeR adlı üyeden alıntı
Merhaba,
birkaç hafta önce 250 CC motosiklet için yaptırdım, fiyat şirketler arası 15-20 lira oynayabilir.
Sıfır alacaksanız emniyetten ruhsat masrafı 88 TL (özel plaka isterseniz polis destek vakfına 100 civarı bağış yapmanız gerekmekte...), plaka çıkarma için de 15 dakikada çıksın derseniz 40 TL, 1 saat beklerim derseniz 15 TL.
Son iki yıl içinde iki ayrı motosikletime ve bir aracıma plaka yaptırdım. Ümraniye şöförler odası plaka basım yerinde tanesi 15,5 liradan basıyorlar. Her gidişimde 15 dakikadan fazla beklemedim. 40 TL nerede nasıl verilen bir fiyat bilmiyorum. İlden ile değişiklik gösterebilir mi ki?
-
nines adlı üyeden alıntı
ikinci el aldığını var sayıyorum. noter masrafı 126 tl. sigorta ise değişkenlik gösteriyor. yaşın bulunduğun şehir vs bunlara etken.300-400 liradan başlar üst limit yok.
Se-ZeR adlı üyeden alıntı
Merhaba,
çok teşekkür ederim.
-
Bugün 88 tl ruhsata 15.5tl plakaya verdim istanbulda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)