Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Euro4 2018 de uygulanacak mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sym wolf250
    Arkadaşlar merhaba. 2018 içinde honda cbf 150, hero hunk gibi bir motosiklet almayı düşünüyorum. Haberler 2018 de euro4 standardı geleceği yönünde. Dolayısıyla bu modeller satılmayacak sanırım. Görüşmem sonucu birkaç bayi henüz netleşmedi dedi. Net bir haber bulamadım, bilgisi olan var mı acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------

Şu anda almak mı mantıklı olur acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yoqhtır...
    2018'de euro4 tüm motorlar için geçerli olacak. O bayilerinde ellerinde kalan modeller. Bana farketmez diyorsan al, yok üretimde olan güncel bir model alacağım diyorsan bütçeni o modellere göre en az 2-3 katına çıkar.

Motosikleti
    sym wolf250
    Daha çok şehir içi pratik olması açısından bakıyorum, çocuk olduğundan uzun yolda ya da aile ile birlikte ilken araba kullanıyorum. Yıllarca motosiklet kullandım sonra arabaya geçtim. Çok tehlikeli olduğunu düşündüm motosikletin arabadan sonra, fakat bünyeden çıkmıyor anlaşılan gerçekten çok özledimfazla para harcayamam şu an alternatifleri düşünüyorum pulsar 160ns de hoşuma gitti. Son hız önemli değil, güvenlik rahatlık ve sürüş zevki önemli benim için, tavsiye edecek ya da etmeyecek olan var mı arkadaşlar? Umarım fazla zamlanmaz kısa vadede motosikletler

Motosikleti
    honda wing go, kenbo 125cc cup
    Al sıfır bi cbf en azından parça sıkıntısı çekmezsin. Euro 4 motor alacaksan daha fazla parayı gözden çıkarman gerek. Donanım teknoloji ve konfor açısından e4 motorlar iyidir ama pahalı sonuçta karar senin. Cbf ye yan koruma tak önden yada arkadan çarpmadıkça ömürlük kullanırsın( yağ tuz eksik etmezsen)

Motosikleti
    Yoqhtır...
    ister japon commuter ister hintli versiyonlara bak. keyif için ve kendin için sürüyor, gösteriş merağım yok diyorsan keyfine hangisi hoş geliyorsa onu kullan.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)