Ne kadar mantıklı olur?
Spy 5000m
ve fren, debriyaj manet almayı düşünüyorum fiyatlar çok çok uygun sizce almalıyım Alibaba dan?
Ne kadar mantıklı olur?
Spy 5000m
ve fren, debriyaj manet almayı düşünüyorum fiyatlar çok çok uygun sizce almalıyım Alibaba dan?
puanı ve yorumları çok olan satıcıdan alırsanız sıkıntı olmaz
kargoyu alırken takip numarası olanlardan alın
ve ben kredi kartı yerine ininal yada sanal kart kullanıyorum sıkıntı yaşamazsınız
Yorum için teşekkürler peki kalite konusunda acaba bir sıkıntı çıkarır mı? Bu da çok önemli
Ben aliexpress den refleklitf şerit sipariş ettim , 30 gün sonra kargoya verildi yazdı , koruma süresi geçince de parayı iade ettiler. Birdaha tövbe ettim :D
Ben Eken h9 aksiyon kamerası aldım kask(araç) kamerası olarak kullanmak için, Sipariş verdikten 11 gün sonra ürün elime geçti. Daha yeni yeni test ediyorum ama şu anlık memnunum. Arkadaşların da dediği gibi o ürünü çok satmış ve alışverişlerinden memnun olan müşterisi çok ise o kadar az sıkıntı yaşarsınız
Acelem yoksa eğer herşeyimi aliexpressten alırım. Çocuğa kitapları, oyuncakları, ihtiyacım olan takım taklavat, araç için ufak aksesuarlar, tohumları bile. hatta bebek arabasını bile ordan alıcam.
Bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. ne kargosunda ne de ürününde.
Daha önce satın alan müsteri yorumları ve fotoğrafları önemli.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Puanı iyi olan satıcılardan aldığın sürece asla sıkıntı çıkmaz ama dikkat et aldığın ürünün bilgilerini iyi oku aklina birşey takılırsa sor hemen cevaplıyorlar.
eken kamera satan varsa 100 tl ye alırım
aliexpressten alacaksınız, alibaba daha ticari çalışır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)