Müdür hayalet gibi şeyi alıp hizlandim 2 kere arabanın içinden geçti haberin olsun . Gerçi beta düzelir zamanla
Müdür hayalet gibi şeyi alıp hizlandim 2 kere arabanın içinden geçti haberin olsun . Gerçi beta düzelir zamanla
Daha ps4 deki valentino rossi oyununu beceremiyorum. Neden hep sonuncu oluyorum. Çok mu beceriksizim :-(
Sürekli güncelleme gelir yeni yeni şeyler eklenirse dahada çok tutulacağını umuyorum
Riskli sürüşü özendiriyorsa bence hiç oynamayalım. Yanlış anlamayın ama bu hayatta oyunun gazına gelip(oyun yüzünden başına iş gelip) ölen çok kişi biliyorum. Güvenliği ön plana çıkaran bi oyun olsun derim. Motoru nasıl kullanıcam diyen gençlere en azından tecrübe kazandıracak tipte bişi olsun derim. Teşekkürler yinede emekleriniz ve Türk oyun dünyasına katkınız için.
Güncelleme şuan kısıtlı olsa da güzel fikirler olursa yapılabilir. Maddi imkan veya sponsor bulursak 3D oyunlar yapmak çok zor değil. İnanın şu basit gözüken oyunun maliyeti Japon Scooter aldırır. Ben motocross'u çok seviyorum ve bu tarz arazi sürüşü yapılabilen multiplayer oyun yapmayı planlıyorum. Tabi ekip ve yazılım maliyetlerini düşününce biraz zor gözükse de olacağına inanıyorum. Önceliğim bir ekipman projesi hakkında. Herkesin işine yarayacak bir projeyi 1 aya kadar duyurmuş olacağım.
Tebrikler.Guzel oyun.
hayırlısı olsun fakat unity oyun motorunu hiç sevmem nerede optimizasyon özürlü oyun varsa arkasında unity çıkıyor 20 çekirdek gpu lu telefonum var ve çok saçma oyun kasıyor source motoru çok iyi bu konuda
Bende de benzer seviyede bir telefon var dediğiniz hatalara katılıyorum. Anlam verilmeyecek basitlikteki oyunlar dahi kasabiliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
Onuda ilerleyen zamanlarda güncelleme ile getireceğiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Olan şeyler dışında bir şey mi yazmışız da önceki konuları açıyorsunuz?
Şu açtığın konu yüzünden sana ayar oldum..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Nasıl oynamıyor, hayalet ne işe yarar, amaç nedir, kısa bi "tutorial" kısmı olursa faydalı olabilir...
Merhaba arkadaşlar
Önceki konuda oyunumuz çıkacak gibi konu açmıştım ancak konu düzenlenemediği için ve oyunumuz çıktıktan sonra yeni konu açmak yerine yorumlardan dolayı yazdıklarım konu altlarında kaldı. Bu yüzden çok görülmemiş ve ne zaman çıkacak gibi mesajlar geldi. Bunun üzerine bu yeni konuyu açıyorum ve nasıl oynanır, nedir ne değildir gibi video anlatımı da ekliyorum.
Oyun linki: https://goo.gl/eYkp7P
Tanıtım Videosu
Maddi olarak sponsor bulunursa 15.000 TL civarı 3 boyutlu bir oyun yapılabilir. Motokrosu çok seviyorum ve kullandığım Special KX-250F'in 12:1 ölçeklisini 0 dan çizerek boş bir arazi haritasında serbest sürülebilir, yarış ve çevrimiçi oynanabilen bir oyun yapmak istiyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda olur.
Hocam maaliyet konularına takıldım, bu oyun için 1 japon scooter maaliyeti mi oldu yani? Oyunu küçümsediğim için söylemiyorum fakat asset storedan en fazla(imkansız ama) 100 dolar harcanıp, 3 5 script ekledikten sonra bu tarz oyunlar yapılabilmekte. (Ya da 100dolara herhangi bir tasarımcı bu tasarımları yapabilir)
Eğer bu kadar fazla maaliyetiniz varsa, ben sizin için bu tür oyunları her hafta çinli scooter fiyatına yapabilirim
Ayrıca multiplayer hakkında da bilgim var, mesleğim zaten Yazılım mühendisliği. Şirkette de, üniversite yıllarında da, Unity ve Unreal oyun motorlarını kullandım.
Ayrıca yine, özel olarak istediğiniz mobil oyunlarda freelancer iş yapabilirim.
İyi çalışmalar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)