Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Depomun içi pas tutmuş yardım edin

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 100 MG Superboy
    Mondial 100 mg superboy motorumun sorunları bitmiyor. Önceden defalarca karbüratöre pislik attı temizleyip bişekilde temizletip yoluma devam ettim. 1 hafta önce falan sanayiye bıraktım motoru. Benzin filtresi takıldı depo temizlendi ama motoru verirken depoyuda değişmen iyi olur dedi bende daha olmaz diye yoluma devam ettim. İşte geçen yine aynısını yaptı sanırım yine depodan pas attı motorun içine. Şimdide yaptırıp motoru satmam lazım bunun için depoyu değişmem gerek. İnternette motorumun deposu 200 tl civarı bişey. Bu parayı veremem napmalıyım. Başka çaresi yok mudur bu işin? :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------

Yardım lütfen :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    ben 2 tane motor aldım mondial ikiside sıfır gene fena değildi fiyatına göre lakin dayanmıyor

BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Depo degisimi yapmak bircok yontemden ucuza gelicektir emin olunuz. Birisi bana depo icini kalaylattim demisti pek inanmadim ama ne biliyim neden olmasin demistim icimden. Yok be haci teneke bu bakir olsa tamamda kalay tutmaz ki falan oyle gittim geldim fikrimce.....Bence sen ufak ufak para biriktir isi kökünden çöz. Benzin fena bir çözücü epoksi reçine bile dayanmiyor, ona gore dusun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)